Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης στη Σκιάθο (ΦΩΤΟ)

Αχώριστοι παραμένουν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας συνεχίζουν να περνούν ένα  ξέγνοιαστο καλοκαίρι και να κάνουν βουτιές σε όμορφες παραλίες. Μετά τη Μύκονο, όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τον φίλο τους Αντώνη Ρέμο αλλά και να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους, επισκέφτηκαν την Σκιάθο που είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

556

Ο φακός της Freddo εντόπισε το ζευγάρι στην  παραλία της Αγίας Ελένης να χαλαρώνει αλλά και να αθλείται! Η Ειρήνη πανέμορφη και χωρίς μακιγιάζ με ένα μαύρο μαγιό, τελευταία λέξη της μόδας, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί αλλά και τα σέξι οπίσθια της, προκαλούσε εγκεφαλικά στους λουόμενους. Γλυκιά και εκδηλωτική απέναντι στον γοητευτικό σύντροφό της, η τραγουδίστρια έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια  του από πάνω της.

FullSizeRender (12)

Στην παρέα τους προστέθηκαν και φίλοι όπως ο Μάνος Σικινιώτης και ο Μιχάλης Μπάκουρος, ιδιοκτήτες του Pure. Αφού έκαναν τις βουτιές, έπαιζαν  βόλεϊ αλλά και ποδόσφαιρο στην άμμο. Η Ειρήνη και ο Κώστας είχαν ανεβασμένη διάθεση, αδιαφορούσαν για τα βλέμματα που κολλούσαν πάνω τους και χαιρόντουσαν τον έρωτά τους.  Η ευτυχία καθρεφτίζονταν στο πρόσωπο τους. Άλλωστε έχουν  κλείσει τέσσερα χρόνια μαζί και αυτή η σχέση όσοι τους ξέρουν καλά υποστηρίζουν πως «σφραγιστεί» με γάμο.

678

Το ζευγάρι, τα βράδια έκανε βόλτες στις «μαξιλάρες», έτρωγε θαλασσινά στο Carnayo ενώ διασκέδαζε στο Pure. Μάλιστα ήταν πολύ εκδηλωτικοί μεταξύ τους, με την Ειρήνη να του αφιερώνει συνεχώς τραγούδια και να τον αγκαλιάζει! Όλοι τους κοιτούσαν με θαυμασμό  αφού ήταν τόσο άνετοι, χαλαροί και καθόλου δήθεν.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!