Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απειλεί με μηνύσεις η Άννα Κορακάκη! (ΦΩΤΟ)

1_h_630_450

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μετά την μεγάλη επιτυχία που έζησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, απασχολεί τα Μέσα.

Πολλοί celebrities, απλός κόσμος, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας «έδωσαν» τα συγχαρητήρια τους στην αθλήτρια, μέσω του διαδικτύου. Πολλοί αναδημοσίευσαν την απάντηση της Άννας Κορακάκη στον Αλέξη Τσίπρα, μέσω Twitter. Όπως έγινε γνωστό όμως, η Ολυμπιονίκης δεν διατηρεί λογαριασμό στο Twitter, αλλά δημιουργήθηκε από άγνωστο άτομο, το οποίο παριστάνει την ίδια.

Όπως αναφέρεται, μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της είναι ψεύτικος: «Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την “απάντηση της Άννας” στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.  Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης!!!».

Μάλιστα, στην συνέχεια έγινε γνωστό πως θα προχωρήσουν νομικά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με το ψεύτικο προφίλ: «Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εάν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε»!

anna korakaki facebook

κορακακη φακε

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!