Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέες αποκαλύψεις τάραξαν το παλάτι-Πώς ο Κάρολος ταπείνωσε την Νταϊάνα!

Στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μίλησε ο Ken Wharfe, ο πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα, ο οποίος αποκάλυψε ένα ταπεινωτικό επεισόδιο που συνέβη το βράδυ του 1989 ανάμεσα στον Κάρολο και την αδικοχαμένη Πριγκίπισσα.

Στα 15 χρόνια που κράτησε ο γάμος τους, η Camilla Parker Bowles ήταν πάντα ανάμεσα στο ζευγάρι και αυτό ενοχλούσε ιδιαίτερα την Νταϊάνα.

Ένα βράδυ το 1989, η μικρή αδελφή της Καμίλα, η λαίδη Άναμπελ Γκόλντσμιθ, γιόρταζε τα 40ά της γενέθλια. Η πριγίπισσα Νταϊάνα αποφάσισε να παρευρεθεί παρότι γνώριζε ότι εκεί θα ήταν και η Καμίλα και η κατάσταση θα ήταν… αμήχανη.

«Μέσα στο αυτοκίνητο, ο Πρίγκιπας Κάρολος έλεγε συνέχεια στην Νταϊάνα πόσο τον ενοχλούσε που θα ερχόταν στο πάρτι και δεν σταμάτησε να της πετάει καρφιά. Είχαν περάσει περίπου 90 λεπτά και άκουσα την πριγκίπισσα να με φωνάζει. Εμφανίστηκε στην πόρτα, δακρυσμένη και μου είπε ότι ο σύζυγός της και η ερωμένη του έφυγαν μαζί». Ταπεινωμένη, η Νταϊάνα δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση: «Δεν πάει άλλο, αυτό είναι υπερβολικό. Δεν θα επιτρέψω να με ταπεινώνουν έτσι. Θα μιλήσω στην Καμίλα τώρα αμέσως». Εκείνος την συνόδευσε.

«Δεν ήθελα να μπλέξω σε αυτή την ιστορία, η οποία ενέπλεκε τον διάδοχο του θρόνου, την σύζυγό του και την ερωμένη του. Αλλά η Νταϊάνα με έπεισε και με κατέβασε σε ένα υπόγειο του σπιτιού, σε έναν χώρο από αυτόν που παίζουν τα παιδιά».

Σε μια γωνία βρίσκονταν ο Κάρολος και η Καμίλα και συζητούσαν. «Σας παρακαλώ Κεν μη φεύγετε» του είπε.

Σε λίγο η Νταϊάνα βγήκε από το δωμάτιο με το κεφάλι ψηλά και πίσω της ακολουθούσαν ο Κάρολος και η Καμίλα «αρκετά ταραγμένοι».

«Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό;» έλεγε η Νταϊάνα στον Κάρολο στον δρόμο του γυρισμού. Όταν έφτασαν στο παλάτι εκείνη έκλαιγε όλη τη νύχτα. «Αυτό μου ράγισε την καρδιά. Ήταν σύζυγος και μητέρα και ήθελε απελπισμένα να την αγαπάει ο άνδρας της. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά ο τρόπος που της φέρθηκε εκείνο το βράδυ ήταν ασυγχώρητος».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!