Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ρίο 2016: Αθλήτρια του ράγκμπι δέχθηκε πρόταση γάμου από την καλή της! (ΦΩΤΟ)

3_4

Με μια μεγάλη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη η  Βραζιλιάνα παίκτρια ράγκμπυ Ισαντόρα Σερούγιο, όταν η σύντροφός της -και εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο- Μάρτζορι Ένγια της έκανε πρόταση γάμου στη μέση του γηπέδου.

Ειδικότερα, μ ετά την απονομή των μεταλλίων των τριών πρώτων ομάδων του ράγκμπι γυναικών την Δευτέρα, η Μάρτζορι Ένγια, που είναι υπεύθυνη του σταδίου Deodoro, όπου διεξάγονταν οι αγώνες, έκανε πρόταση γάμου στη Σερούγιο.

Οι δύο τους είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια,  ενώ η Ίζι Σερούλο μετά την πρόταση δήλωσε: «Νόμιζα ότι θα έδινα συνέντευξη, αλλά δεν ξέρω πώς έγινε. Μας είπαν ότι θα έπρεπε μετά την απονομή να περιμένουμε να φύγει όλος ο κόσμος και ήμουν εκεί περιμένοντας. Όλος ο κόσμος περίμενε μαζί μου. Έλεγα θα δώσω τη συνέντευξη και θα πάω να φάω, πεινούσα πολύ. Τότε ξεκίνησε να μιλά η Μαρζορί και εγώ να κλαίω. Ήξερα τι θα ερχόταν. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δίχως δεύτερη σκέψη, είπα το ναι».

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για τη συμμετοχή της στους αγώνες ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό. Ήξερα ότι οι άνθρωποι του ράγκμπι είναι ξεχωριστοί και ότι θα «αγκάλιαζαν» την πρόθεσή μου», είπε η Ενγια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!