Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Αλούπη:«Περιμένω πως και πως να γεννηθεί ο μπέμπης»!

αλουπη

Η όμορφη ηθοποιός σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

«Γεννάω τέλος Οκτωβρίου και θα είναι αγοράκι. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί ο μπέμπης μας. Έχω μπει στον έβδομο μήνα. Στην αρχή η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, είχα πάρα πολλές αναγούλες και πολλά στομαχικά προβλήματα. Είχα πολλούς πόνους στο στομάχι και μπορούσα να φάω μόνο μακαρόνια και ρύζι» εξήγησε στην Freddo η Χριστίνα Αλούπη και συνέχισε: «Πρώτα θα γεννηθεί το μωράκι και μετά θα δρομολογήσουμε τον γάμο. Πρώτα ο Θεός, σκεφτόμαστε το 2017- Επιθυμούμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εφικτό, γιατί ζούμε στην Αμερική. Θα το προσπαθήσουμε όμως».

Η Χριστίνα Αλούπη και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Κέφαλος είναι μαζί αρκετά χρόνια και ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος. «Ήταν μια γνωριμία από το πουθενά και από εκεί που δεν το περιμέναμε. Σε μια κοινή παρέα βρεθήκαμε τελείως τυχαία για έναν καφέ και από την πρώτη στιγμή υπήρχε ενδιαφέρον. Αμέσως έγινε το κλικ και υπήρξε χημεία. Μου πέρασε από το μυαλό, όπως και σε εκείνον τελικά, γιατί το συζητήσαμε ότι υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά».

Τέλος, αποκάλυψε: «Μετά τον Δεκαπενταύγουστο φεύγουμε για Αμερική, θα γεννήσω εκεί. Μάλλον θα έρθει η μητέρα μου να με βοηθήσει τον πρώτο καιρό»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!