Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αθηνά Ωνάση προσέλαβε τον δικηγόρο των stars για το διαζύγιο από τον Αλβάρο!

Όλα για όλα τα παίζει η Αθηνά Ωνάση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με την «New York Post», η «χρυσή» κληρονόμος προσέλαβε τον δικηγόρο των celebrities προκειμένου να την εκπροσωπήσει στην δικαστική διαμάχη με τον άπιστο πρώην της.

Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Κοέν, ο οποίος ειδικεύεται στα διαζύγια, ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε με δυναμικό τρόπο τόσο την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) όσο και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο διάσημος δικηγόρος εντοπίστηκε να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση, κάτι που, κατά την εφημερίδα, κάνει ξεκάθαρο το ότι η Αθηνά τον προσέλαβε για να την εκπροσωπήσει στη δικαστική μάχη της με τον Ντόντα.

Παράλληλα, η εφημερίδα (επικαλούμενη πηγές της) αναφέρει πως η Αθηνά δεν πρόκειται να παρακολουθήσει τους αγώνες του Αλβάρο την Κυριακή (στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Τι ζητά η κάθε πλευρά

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ωνάση θέλει να τηρηθούν οι όροι του προγαμιαίου συμφωνητικού που είχε υπογράψει με τον Αλβάρο και να του δώσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο γάμου. Από την πλευρά του, ο Ντόντα φέρεται να είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερα. Αν και το ποσό είναι μεγάλο, ο Αλβάρο δεν είναι ευχαριστημένος και  όπως διαρρέουν άνθρωποι του περιββάλοντός του, ο Ντόντα έχει βάλει στο μάτι τη μισή περιουσία της πρώην συζύγου του που φτάνει τα  400 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο θέμα», το περιβάλλον του Ντόντα αναφέρει πως αυτή είναι μία κίνηση ματ προκειμένου να δείξει στην Αθηνά πως δικαιούται πολλά περισσότερα απ’ όσα εκείνη νομίζει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!