Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τρομερές αποκαλύψεις για τον Τζορτζ Κλούνεϊ:«Ο Τζορτζ είναι…»!

george-clooney

«Μια μυστική φιλοδοξία» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που έγραψαν δύο Γαλλίδες δημοσιογράφοι για τον δημοφιλή ηθοποιό – Μιλά για «πρόσωπο κλειδί» που «πρωταγωνιστεί» εδώ και 20 χρόνια στην ζωή του.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου και, σύμφωνα με τις συγγραφείς του, ο ηθοποιός κρατά εδώ και είκοσι χρόνια καλά κρυμμένη την σχέση του με τον γοητευτικό Ιταλό κομμωτή του Waldo Sanchez.

Οι δύο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι το βιβλίο τους είναι προϊόν έρευνας και συνεντεύξεων στο χωριό Laglio, ένα γραφικό  μέρος, στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, εκεί όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαθέτει πολυτελή έπαυλη και περνά τις διακοπές του παρέα με στενούς φίλους, όπως ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Rande Gerber και ο κομμωτής του, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε πάρκινγκ κινηματογραφικού στούντιο την δεκαετία του ’90 και από τότε είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες ο γάμος του Αμερικανού ηθοποιού με την Αμάλ Αλαμουντίν είναι μόνο μια «κάλυψη» για την σχέση των δύο ανδρών και το «εισιτήριο» που θα βοηθήσει τον Κλούνεϊ να πραγματοποιήσει τον επόμενο στόχο του, που είναι η φιλοδοξία του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!