Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Παπαρίζου: Η «βόμβα» για Eurovision και η πιθανή συμμετοχή της στο Rising Star! (ΦΩΤΟ)

Οι δηλώσεις της γίνονται talk of the town. Με αφορμή τα 20 χρόνια του Mad, η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «Οk!», η οποία θα προβληθεί την Κυριακή 31/7 στις 20.00 μμ και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ και με πολλή διάθεση για δουλειά, η Έλενα είναι στη πιο δημιουργική φάση της ζωής της, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές συναυλίες μαζί με το δίδυμο Μύρωνα Στρατή και Ησαία Ματιάμπα, ενώ στα μέσα Αυγούστου θα αναχωρήσει για Σουηδία. Στη σκανδιναβική χώρα, η τραγουδίστρια έχει κανονίσει να κάνει εμφανίσεις μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, σε μια μουσική παράσταση δίπλα σε δύο εξαιρετικούς Σουηδούς καλλιτέχνες.

Ανάμεσα στα άλλα, ο παρουσιαστής ρώτησε τo «Number One» κορίτσι της Eurovision αν θα συμμετείχε ξανά στο διαγωνισμό. Η απάντηση της εκπλήσσει «Για μένα δεν έχει κλείσει, ακόμα, το κομμάτι Eurovision. Αν είχα ένα καλό τραγούδι θα συμμετείχα και με την Ελλάδα».

papa

Όταν ο Θέμης αναφέρθηκε στα προσωπικά της, η τραγουδίστρια δε δίστασε να του εξομολογηθεί πως θέλει να μεγαλώσει η οικογένεια της. Τι είπε για το γάμο της που κατάφερε να κρατήσει κρυφό; «Αν κάτι θέλεις πάρα πολύ να μην μαθευτεί, φυσικά και μπορείς να το κρατήσεις μυστικό. Αν δεν θέλει το ζευγάρι κανείς, δεν μπορεί να το μάθει» ανέφερε.

tt

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Έλενας είναι φαβορί για την θέση του κριτή στο παιχνίδι Rising Star στον Ant-1. Σε ερώτηση του Θέμη αν θα καθόταν ξανά στη θέση του κριτή  σε κάποιο talent show, η Έλενα απάντησε: «Θα με ενδιέφερε πολύ. Μάλιστα, το έχω κάνει στο παρελθόν και πέρασα πολύ ωραία. Αν ήμουν κριτής σε ένα μουσικό talent show ακόμα καλύτερα γιατί θα είναι ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!