Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η μητέρα του Παντελίδη για την βεβήλωση στο εκκλησάκι που είχε ανεγερθεί στη μνήμη του τραγουδιστή!

padelidou

Νέο σοκ είχε η μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, καθώς τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τους φίλους του τραγουδιστή που την ενημέρωσαν σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, πως άγνωστοι είχαν βεβηλώσει το μικρό εκκλησάκι που είχε ανεγερθεί στη μνήμη του Παντελή από την οικογένεια του στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η Αθηνά Παντελίδη πήγε μέχρι το Ελληνικό και είδε με τα μάτι της το κακό. Άγνωστοι είχαν σκίσει τις φωτογραφίες, είχαν σπάσει το σταυρό ενώ είχαν αφαιρέσει και όλα τα τιμαλφή και δώρα που είχαν αποθέσει στο σημείο φίλοι του Παντελή Παντελίδη από όλοι την Ελλάδα. Η φρικαλέα αυτή εικόνα έκανε την καταβεβλημένη μητέρα του τραγουδιστή να καταρρεύσει για μία ακόμη φορά, άρχισε να φωνάζει «Άθλιοι» και στη συνέχεια ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς.

Τα πρόσωπα που τη συνόδευαν έκαναν αρκετή ώρα να τη συνεφέρουν, Η Αθηνά Παντελίδη δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της με αυτό που αντίκριζε και αναρωτιόταν ποιος είναι αυτός που μπορεί να έχει τόσο πολύ μίσος και κακία στην ψυχή του για να πραγματοποιήσει αυτή την πράξη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!