Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Η κόρη μου γίνεται τεσσάρων χρονών και είναι αβάφτιστη» (ΦΩΤΟ)

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει, δεν είναι όμως και από τους ανθρώπους που θέλει η προσωπική του ζωή να βρίσκεται στο επίκεντρο του τύπου.

«Η κόρη μου το Σεπτέμβριο γίνεται 4 χρονών. Κι εγώ βαφτίστηκα μεγάλος, 3,5 χρονών, αλλά και η μητέρα της, η Αμέλια, βαφτίστηκε μεγάλη. Εμένα οι γονείς μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάφτισή μου και τη θυμάμαι. Θυμάμαι την κολυμπήθρα με το νερό, γιατί ήταν δύσκολο και δεν μου άρεσε που μπήκα, κι αυτό εντυπώθηκε. Με την Αμέλια έχουμε πολλά κοινά, έχουμε γεννηθεί την ίδια ημέρα, στις 12 Δεκεμβρίου και οι δύο. Η σχέση μας, αυτή την εποχή, είναι καταπληκτική», εξομολογείται ο γνωστός ηθοποιός ενώ προσθέτει: «Το όνομα της μικρής ήταν γραμμένο από την αρχή, Αγάπη-Ιουλία. Δικαιωματικά πήρε το όνομα της γιαγιάς που τη μεγαλώνει, Ιουλία, μητέρας της Αμέλιας. Θα τη βαφτίσουμε τον Οκτώβριο, το πού δεν το ξέρουμε, Αθήνα ή Κρήτη, θα είναι πολύ κλειστή βάφτιση, θα καλέσουμε γύρω στα 30 άτομα και τα χρήματα που θα δίναμε για τη δεξίωση μετά θα τα δώσω σ’ ένα ίδρυμα με παιδάκια, από το να πάνε σε φαγοπότι».

Ο λόγος για το Κώστα Αποστολάκη που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε μεταξύ άλλων για την 4χρονη κόρη του και την απόφαση να την βαφτίσει τον Οκτώβριο.

kostas apostolakis smirni mou agapimeni party (3)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!