Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστίνα Κολέτσα: «Δεν πάω σε κοσμικά events μόνο και μόνο για να βγω φωτογραφίες»

Υπήρξαν άνθρωποι που την πλήγωσαν και την έκαναν να τους βγάλει από τη ζωή της χωρίς δεύτερη σκέψη ενώ υπάρχουν και εκείνοι που μάλλον τους πλήγωσε η ίδια αρνούμενη τις προτάσεις γάμου που της έκαναν. Τρεις σοβαρές σχέσεις, τρεις προτάσεις γάμου και τρία μεγάλα όχι είπε η Χριστίνα Κολέτσα, αρνούμενη τη δέσμευση. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ψυχανάλυση και τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της.

Είναι από τους ανθρώπους που λένε στον άλλον ευθέως τι τους ενοχλεί και όπως εξομολογείται: «Είναι πράγματι πολύ λυτρωτικό. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, ωρίμασα και οτιδήποτε με ενοχλεί το λέω πια στα ίσια… Για όλο αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχοθεραπεία που κάνω αλλά και η ψυχανάλυση στην οποία οφείλω πολλά» ενώ προσθέτει: «Κάνω εδώ και 3,5 χρόνια, το θεωρώ τρόπο ζωής μου πια και όσο κάνω πιστεύω ότι όλο και περισσότερο ανακαλύπτω τον εαυτό μου αλλά καταλαβαίνω και πιο εύκολα το χαρακτήρα των άλλων. Θεώρησα, λοιπόν, ότι πρέπει να κάνω στη ζωή μου κι αυτό, μου ταίριαξε και το συνέχισα, έστω κι αν κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να νιώθω ενοχικά και άσχημα».

Όσον αφορά το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί: «Είμαι πάρα πολύ καλά, τα προσωπικά μου συναισθηματικά είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ, νιώθω πολύ καλά εκεί που είμαι. Επίσης θέλω να σου πω ότι ποτέ δεν ήμουν παιδί των δημοσίων σχέσεων και του κυκλώματος, να κυκλοφορώ για να φαίνομαι… Δεν πάω σε κοσμικά events μόνο και μόνο για να βγω φωτογραφίες», ενώ αποκαλύπτει μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό που θα σου πω αλλά και στις τρεις βασικές σχέσεις που είχα και οι τρεις μου έκαναν πρόταση γάμου, δεν ένιωθα όμως έτοιμη να παντρευτώ»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!