Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά: «Μέσα μου είχα πάθει ένα μεγάλο σοκ»-Σε τι αναφέρεται;

Για το πιο εξωφρενικό σκηνικό που έχει ζήσει τα χρόνια που δούλευε στο εξωτερικό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Καγιά

«Ήμουν στη Νότια Αφρική για να κάνω τη νέα καμπάνια αλυσίδας πολυκαταστημάτων στην Ευρώπη. Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, ήθελε να φορώ μια στενή μαύρη τουαλέτα, πανύψηλα τακούνια και να κάνω βόλτα με μια τσίτα, η οποία για κακή μου τύχη ήταν αληθινή. Το σκηνικό λοιπόν ήταν ως εξής: εγώ περπατούσα σαν τη θεά με την τσίτα στο λουρί της και τρεις άνθρωποι της πετούσαν κρέατα κι αίματα για να τα τρώει και να προχωρεί μαζί μου. Μέσα μου είχα πάθει ένα μεγάλο σοκ.

Έπειτα από πέντε ώρες γυρίσματος και ορθοστασίας, κάθισα σε ένα σκαλάκι κάτω για να ξεκουραστώ και τότε αμέσως έτρεξαν να με σηκώσουν για να μη μου επιτεθεί το ζώο. Αργότερο έμαθα ότι, όταν κάθεσαι κάτω, η τσίτα σε βλέπει ως θήραμα και ορμά να σε φάει. Το υπόλοιπο γύρισμα, όπως φαντάζεσαι το έβγαλα όρθια. Ούτε νερό δεν ήπια θυμάμαι. Την κρατούσα σα να είναι το κατοικίδιο μου», περιγράφει μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!