Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στο Freddonews.gr : O Σ. Χανταμπάκης στην Σκιάθο με την εγκυμονούσα σύζυγό του (ΦΩΤΟ)

Όχι μόνο δεν χωρίζει το ζευγάρι αλλά πλέει και σε πελάγη ευτυχίας. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και χαίρονται πολύ που θα μεγαλώσει η οικογένεια τους και θα χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους Μανώλη.

Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκαν την Σκιάθο όπου πέρασαν το πρώτο μέρος των διακοπών τους. Ο φακός της Freddo  τους τσάκωσε στην παραλία της Αγίας Ελένης να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Ο Στέλιος καθόταν στην ξαπλώστρα, αφού είχε κάνει τις βουτιές του και κοιτούσε την γυναλίκα του και τον γιο του. η Όλγα με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που έκρυβε την μικρή κοιλίτσα της, καθώς έχει μπεις τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Το καλλίγραμμο σώμα της κέρδισε τα βλέμματα όλων. Το ζευγάρι τα βράδια έκανε βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ενώ έτρωγε φρέσκα θαλασσινά στο Carnayo.

Όλα στη σχέση τους εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, καθώς σε λιγότερο από δυο χρόνια μετά τη γνωριμία τους ήρθε ο γάμος και το πρώτο τους παιδί. Αν και αρκετά νέοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης  και η Όλγα Πηλιάκη –χορεύτρια και νεόκοπη έδειχναν  να είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι για τη ζωή που θέλουν. Γι’ αυτούς, όλα περιστρέφονταν γύρω από το γιο τους, Μανώλη, την ίδια στιγμή που η καριέρα και των δύο αποκτά ενδιαφέρουσα δυναμική.

13769520_10153766868056475_8041562086658594005_n

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!