Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μουτσινάς:«Δεν είναι ωραίο να σε κοστολογεί στη μούρη σου ένα κανάλι, είναι…»

μουτσινας

To Ξαναδέστε τους κι η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Αlpha είναι εδώ και λίγες εβδομάδες γεγονός.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν πέρα από τη φιλία και τη χημεία, το οικονομικό είναι για εκείνους σημαντικό κίνητρο για μια επαγγελματική απόφαση.

«Μετά από το εκκαθαριστικό που μου ήρθε είναι αρκετά σημαντικό, μη σου πω πως θεωρώ ότι  πρέπει να αλλάξω και χώρα! Πλάκα κάνω, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο», λέει η Μαρία. «Για μένα είναι σημαντικό το οικονομικό, αλλά δεν είναι το νούμερο 1. Ούτε, όμως, το νούμερο 23. Είναι το νούμερο 3. Είναι και λίγο περίεργο γιατί εδώ στην Ελλάδα είμαστε και μάνατζερ του εαυτού μας και αυτή η διαπραγμάτευση είναι κάπως άβολη. Δεν είναι ωραίο να σε κοστολογεί στη μούρη σου ένα κανάλι, είναι ψυχοφθόρο. Είναι καλύτερα να το διαπραγματευτεί αυτό το κομμάτι κάποιος άλλος, ενδιάμεσος, γιατί αν το κάνεις εσύ ο ίδιος μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου, να τσακίσει μια δουλειά γιατί δεν το διαχειρίστηκες σωστά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!