Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ραχήλ Μακρή:«Τον άντρα μου τον ενοχλεί να φοράω τακουνιά»! (ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη – Εφημερίδα Παραπολιτικά

Δυναμική, αντισυμβατική και ροκ, η Ραχήλ Μακρή σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη. Συναντήσαμε την πρώην βουλευτή στο καφενείο «Λούης» στον Κεραμεικό και μας έλυσε όλες μας τις απορίες. Τη ρωτήσαμε αν θα είναι υποψήφια στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αν ο σύζυγός της ενοχλείται όταν φοράει ψηλοτάκουνα, ποια ήταν η στιγμή που τη λύγισε, αλλά και αν σκέφτεται να «χτυπήσει» νέο τατουάζ.

Τελικά, θα είστε υποψήφια στο νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου;

«Δεν το γνωρίζω ακόμα. Εγώ στήριξα, όπως είχα υποσχεθεί, την προσπάθεια της κυρίας Κωνσταντοπούλου, όπως στηρίζω κάθε προσπάθεια που πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα προκειμένου να πεθάνει αυτό το πολιτικό σύστημα για να αναγεννηθούν νέες, καθαρές πολιτικές δυνάμεις, που θα βοηθήσουν να ανατραπεί το καθεστώς και να προχωρήσουμε μπροστά. Για μένα αυτοσκοπός δεν είναι μια θέση στη Βουλή. Αυτή την είχα και την άφησα».

Ραχήλ Μακρή: Δεν ξέρω αν θα είμαι υποψήφια στο κόμμα της Ζωής! - Κεντρική Εικόνα

Τα τακούνια

Είστε μια πολύ δυναμική γυναίκα. Πέφτει… παντόφλα στο σπίτι ή είστε ήρεμη;

«Οι δυναμικοί άνθρωποι δεν σημαίνει ότι είναι και βίαιοι και ρίχνουν ξύλο. Είμαστε πολύ καλά, αλλά υπάρχουν και εντάσεις. Είμαι λίγο παραπάνω φωνακλού, αλλά αυτό το έχω από μικρή».

Του ρίχνετε αρκετά σε ύψος. Σας αφήνει να φοράτε τακούνια;

«Μην του το πεις αυτό, Σάσα, θα σε μισήσει και νομίζω ότι σε συμπαθεί (γέλια). Φοράω τακούνια. Κάποιες φορές τον ενοχλεί. Λογικό είναι. Εγώ είμαι ψηλή, δεν είναι αυτός κοντός».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!