Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη δημόσια έξοδος με τον σύντροφο της μετά τις φήμες χωρισμού (ΦΩΤΟ)

katerina-stikoudi-6502

Η όμορφη και σέξι τραγουδίστρια είναι από τις λίγες celebrities της εγχώριας showbiz που κατάφερε να κρατήσει στην σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Σερίφη εδώ και επτά χρόνια, οι φωτογράφοι δεν κατάφεραν ποτέ να τους απαθανατίσουν μαζί, πέρα από μία δημόσια κοινή έξοδο. Η τραγουδίστρια τόνισε σε πολλές συνεντεύξεις της πως δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με προσωπικά της ζητήματα.

Πριν από δύο μήνες, μια δήλωση της ήταν αρκετή έτσι ώστε οι φήμες για το ότι χώρισε να «πάρουν» φωτιά. Συγκεκριμένα ανέφερε κατά τη διάρκεια δηλώσεων της στις κάμερες: «Τα προσωπικά μου ήταν κάτι που ποτέ δεν μοιραζόμουν, αλλά και πάλι, αν έχεις χωρίσει, πρέπει να βγάλεις δελτίο Τύπου; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει το καθετί να το αναλύουμε… Δεν ξέρω!», ενώ μετά από σχετική ερώτηση για το αν χώρισε, απάντησε: «Παιδιά, μην το αναλύσουμε άλλο. Δεν είναι για πολλή συζήτηση».

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη τελικά ήρθε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανάρτησε ένα βίντεο μαζί με τον σύντροφο της, κάνοντας γνωστό σε όλους πως είναι ακόμη μαζί. Απόδειξη για το ότι είναι ακόμη μαζί αποτελεί και η πρόσφατη κοινή έξοδος τους, η οποία μπορεί να θεωρηθεί και σπάνια, καθώς δεν τους βλέπουμε ποτέ μαζί, τουλάχιστον να φωτογραφίζονται.

Η Κατερίνα  μαζί με τον Βαγγέλη, βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου απόλαυσαν την παράσταση «Κοκομπλόκο» του Νίκου Μουτσινά. Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια ντύνει μουσικά την παράσταση σε ένα ντουέτο με τον παρουσιαστή.

Οι δύο τους έδειχναν να απολαμβάνουν το έργο, ενώ δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία των φωτογράφων.

stikoudi 2

stikoudi 1

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!