Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μουτσινάς: «Η Μαρία είναι το συκώτι μου»

73a22f04a0c6e3bc051075af0c0310ec_XL.jpg.pagespeed.ce.epYONju9Cm

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησαν σε γνωστό περιοδικό για τη μεταγραφή τους στο κανάλι Alpha.

O Nίκος είπε γα τη Μαρία: «Η Μαρία είναι το συκώτι μου. Την αγαπάω πολύ. Την αγαπάω, αλλά και την πνίγω την ίδια στιγμή. Η σχέση μας είναι σχεδόν συγγενική κι είναι έτσι από την αρχή, από το Κους Κους, που ήμασταν το ντουέτο στην ομάδα. Αλλά υπάρχει ξεχωριστή χημεία. Ακόμα κι αν μας πετάξεις ανάμεσα σε 100 άτομα, οι δυο μας θα πάμε να κολλήσουμε».

Έχουν την αγωνία για το πώς θα υποδεχθεί το κοινό το Ξαναδέστε Τους; «Μπορεί να έχουμε προϋπηρεσία στη ζώνη, να αισθανόμαστε πως ξέρουμε τι αρέσει στον κόσμο να βλέπει εκείνη την ώρα, αλλά δεν παύει να είναι μια καινούργια αρχή, στην τηλεόραση που είναι ανταγωνιστικό μέσο και σε ένα κανάλι που θέλει νούμερα».

Ο Νίκος πριν δυο χρόνια είχε δηλώσει πως είχε κλείσει μέσα του ο κύκλος του Δέστε τους. Τι άλλαξε τώρα; «Είναι σαν να έχεις μια σχέση, αισθάνεσαι πως δεν πάει άλλο, χωρίζετε, κάνεις νέες γνωριμίες, έχουν ενδιαφέρον, αλλά νοσταλγείς τα παλιά, λες τι ωραία που περνούσα τότε. Σκέφτεσαι ‘αν το ξαναπροσπαθήσουμε λες να μας έβγαινε;’ Αυτό είναι το συναίσθημα», εξηγεί στο περιοδικό «People».

To γεγονός πως ξαναβρίσκονται μαζί με τον Νίκο της έδωσε μεγάλη χαρά. Όπως εξηγεί, τις 2-3 φορές που είχε πάει ως guest στο Πρωινό Σου Κου όταν έλειπε η Μαρία Μπεκατώρου, την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο απολαμβάνει την τηλεοπτική συνεργασία με τον Μουτσινά. «Μετά από εκείνες τις κοινές μας εμφανίσεις υπήρχε ένα πολύ καλό feedback από τον κόσμο. Πού ξέρεις μπορεί από εκεί να τους ήρθε η ιδέα να μας προτείνουν να ξανακάνουμε κάτι μαζί. Χάρηκα πολύ όταν με πήραν τηλέφωνο! Το ένιωθα πως κάποια στιγμή θα ξαναδουλεύαμε μαζί με τον Νίκο αλλά δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Με τον Νίκο είμαστε σαν κάτι ζευγάρια που θέλουν να πάρουν διαζύγιο και δεν μπορούν! Αυτά τα δύο χρόνια έχω βαρεθεί να με σταματάνε στο δρόμο και να μου λένε μα γιατί χωρίσατε με το Νίκο; Κάντε κάτι μαζί… Τώρα κάνουμε, λοιπόν, μη και δεν το δείτε!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!