Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Fall in love» πασίγνωστη τραγουδίστρια ένα μήνα μετά τον χωρισμό της: Ποιος της «έκλεψε» την καρδιά; (ΦΩΤΟ)

demi-lovato

Μπορεί να χώρισε από τον επί έξι χρόνια αγαπημένο της πριν λίγες εβδομάδες, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να βρει το νέο έρωτα αρκετά γρήγορα. Η διάσημη τραγουδίστρια, δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη μετά από ένα ιδιαίτερο ραντεβού για δείπνο που είχε.

Ο λόγος για την Demi Lovato. Η τραγουδίστρια, μετά τον χωρισμό της με τον Wilmer Valderrama, τον οποίο όπως θυμάστε ανακοίνωσε μέσω του instagram της, βρίσκεται σε νέα αγκαλιά. Πρόκειται μάλιστα, για μία ιδιαίτερα… στιβαρή αγκαλιά, αυτή του αθλητή του NFL, Odell Beckham Jr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post, η όμορφη καλλιτέχνις εντοπίστηκε να δειπνεί αργά το βράδυ της τρίτης, με τον γοητευτικό αθλητή. «Ο Odell έφτασε στο εστιατόριο γύρω στις 11, ενώ η Demi έφτασε 10 λεπτά αργότερα, για να μη δώσει στόχο. Έκατσαν σε ένα γωνιακό τραπέζι και οι δύο τους έδειχναν να περνούν όμορφα στο ραντεβού τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι δυο τους έδειχναν να περνούν όμορφα, ενώ παρέμειναν στο μαγαζί ως τη 1:30. Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν και με τις δύο πλευρές, που δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

https://www.instagram.com/p/BH2kPdCjTuJ/?taken-by=ddlovato

https://www.instagram.com/p/BICj8K7AgsB/?taken-by=iam_objxiii

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!