Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μανίκας – Χανταμπάκης – Σιδεράτος: Η επιτυχία των πάρτυ και η πρόταση για Κύπρο (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο έγινε για μια ακόμη φορά στο πάρτι «Sunday – Navy» των Στέλιου Χανταμπάκη – Γιώργου Μανίκα και Κώστα Σιδεράτου που διοργανώνεται κάθε Κυριακή στο γνωστό club του Πειραιά «Motel 113» του επιχειρηματία Γιάννη Γεωργίου.

Το συγκεκριμένο concept πάρτυ έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τους θαμώνες της περιοχής και παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού με πολύ κόσμο να έχει φύγει για διακοπές συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Την Κυριακή που μας πέρασε μεταξύ άλλων το παρόν έδωσαν ο επιχειρηματίας Διομήδης Θεοχαρόπουλος και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας.

Το τρίδυμο που παλαιότερα είχαμε δει και στην συχνότητα του ΑΝΤ1 με την σατυρική – κωμική εκπομπή «Wanted» με πολλές πλάκες, φάρσες και απρόοπτα πιθανότατα θα επανακάμψει τηλεοπτικά αυτή τη φορά μέσω Κύπρου καθώς οι τρεις φίλοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τηλεοπτικό παραγωγό της Κύπρου για την παρουσίαση εκπομπής – τηλεπαιχνιδιού που θα συνδυάζει φάρσες, εκπλήξεις, τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας και θα δίνει πλούσια δώρα.

motel1 motel2 motel3

FullSizeRender

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!