Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγιο είχε: Ο Μπόνο μετά το μακελειό στο Παρίσι, γλίτωσε και από εκείνο στη Νίκαια! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός καλλιτέχνης μαζί με την οικογενεια του βρίσκονται στην Γαλλία. Έκει ο Μπονο έζησε για ακομα μια φορά τον εφιάλτη, καθώς ήταν μεταξύ εκείνων που γλίτωσαν από την επίθεση στη Νίκαια

Την περασμένη Πέμπτη, ανήμερα της εθνικής επετείου για την Ημέρα της Βαστίλης, ένα φορτηγό «θέρισε» το συγκεντρωμένο πλήθος που έβλεπε τα πυροτεχνήματα.

Μιλώντας στο περιοδικό  «La Parisienne», η ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο γνωστά εστιατόρια στην Κυανή Ακτή, του «La Petite Maison», αποκαλύπτει πως ο Μπόνο και η οικογένειά του βρίσκονταν στη βεράντα του μαγαζιού, δίπλα στη θάλασσα, τη στιγμή που «χτύπησε» ο οδηγός του θανάτου!

«Ξαφνικά είδα ανθρώπους να τρέχουν, αλλά δεν ούρλιαζαν. Ήταν ένας σιωπηρός πανικός. Ήταν κάτι απίστευτο», αναφέρει η Αν Λορ Ρουμπί και συνεχίζει: «ο Μπόνο μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν ήθελε να μου πει πολλά. Νομίζω ότι μόλις είχε μάθει για την επίθεση. Όπως όλοι οι πελάτες, έτσι κι εκείνος, έβαλε τα χέρια στο κεφάλι και βγήκε από το μαγαζί!».

Θυμίζουμε πως ο frontman των U2  έχει γλιτώσει και από ένα ακόμη «χτύπημα», αφού, τον Νοέμβριο, με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, ήταν στο Παρίσι όταν το αιματοκύλισαν οι τζιχαντιστές.

150716182055_5845.jpg

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!