Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτο! Jennifer Aniston: Δείτε γιατί την αποκλήρωσε η μητέρα της λίγο πριν πεθάνει

Τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν πεθάνει, σε ηλικία 79 ετών, η μητέρα της Jennifer Aniston, Nancy Dow, αποκλήρωσε την κόρη της, εξαιρώντας την από τους δικαιούχους της περιουσίας της στη διαθήκη της.

Σύμφωνα με την τελευταία της απόφαση, η Nancy Dow άφησε το σπίτι της, τα χρήματά της και τα προσωπικά της αντικείμενα (περιλαμβάνουν και προσωπικές της σημειώσεις για τη διάσημη κόρη της) σε έναν άλλο συγγενή της.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «In Touch Weekly» , το οποίο επικαλείται πηγή με «εσωτερική» γνώση των πραγμάτων, η Nancy Dow άλλαξε τη διαθήκη της πριν από ένα χρόνο, χωρίς κανείς στην οικογένειά της να το γνωρίζει.

Η ίδια πηγή, ωστόσο, αποκάλυψε ότι, παρά το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες είχαν τεταμένες σχέσεις, η Jennifer Aniston κάλυπτε όλους τους λογαριασμούς της μητέρας της τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Για την ιστορία, οι σχέσεις των δύο γυναικών είχαν κυριολεκτικά διακοπεί το 1996 όταν η Nancy Dow είχε δώσει συνέντευξη σε σκανδαλοθηρική εκπομπή για τη Jennifer Aniston και εν συνεχεία τα πράγματα επιδεινώθηκαν όταν η μητέρα αποκάλυψε σε βιβλίο το «πάγωμα» των σχέσεων με την κόρη της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!