Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πιο hot από ποτέ ο Αλεξάνδρου: Όσα αποκάλυψε για την Όλγα, την Ελένη και το σεξ στην ταράτσα (ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό  έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού πρώτα βέβαια πέταξε τα ρούχα του, ανεβάζοντας περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη.

Βλέπετε, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις μπει στο σπίτι του.

aleksandrou2.jpg

«Στο σπίτι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τα εσώρουχα. Δεν θέλω να με περιορίζει κάτι. Με το που μπαίνω στο σπίτι, κρεμάω τα ρούχα μου σε έναν καλόγερο και κάνω τις δουλειές μου» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά στο «DownTown».

Παράλληλα, το μοντέλο μίλησε και για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη.

aleksandrou.jpg

«Στην Ελένη μ’αρέσει πάρα πολύ κάτι που κάποιοι θεωρούν παρεξηγήσιμο. Μου αρέσει γιατί είναι μία πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα σε όλους τους ρόλους της και κρατάει μια πολύ όμορφη ισορροπία. Θεωρώ ότι αυτό που κάνει είναι τόσο όσο. Όσο χρειάζεται να νιώθεις ότι είναι εκεί και όσο χρειάζεται να νιώθεις ότι δεν είναι εκεί. Κρατάει μια πάρα πολύ ωραία απόσταση στη δουλειά και παράλληλα έχει τον τρόπο να έρθει πάρα πολύ κοντά» ανέφερε ο Δημήτρης, ο οποίος θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο πάνελ της εκπομπής.

Ερωτηθείς αν θα φλέρταρε την παρουσιάστρια αν εκείνη δεν ήταν γνωστή ο ίδιος απάντησε: «Εσύ τι πιστεύεις; Εννοείται θα την προσέγγιζα».

aleksandrouh_645_450.jpg

Όσο για το ποια θα ήταν η ατάκα που θα της έλεγε;

«Δεν ξέρω, συνήθως αυτοσχεδιάζω εκείνη τη στιγμή. Εμπνέομαι από το περιβάλλον και την κίνηση που θα δω. Οπότε δεν νομίζω ότι έχω μια θήκη με ατάκες που πάω και τις λέω».

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, ο Αλεξάνδρου το τελευταίο διάστημα διατηρεί δεσμό με την fashion blogger Όλγα Φαρμάκη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

aleksandrou1.jpg

Βέβαια, ο ίδιος έχει άλλη άποψη. «Δεν παραδέχτηκα τίποτα. Είπα ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Ευτυχισμένος! Νομίζω ότι βιώνω την καλύτερη φάση της ζωής μου…» είπε και πρόσθεσε: «Δεν την παραδέχομαι, αλλά δεν την αναιρώ κιόλας. Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να πω. Δεν μου αρέσει να μιλάω πλέον για την προσωπική μου ζωή».

Κατά τον Δημήτρη, άλλα πράγματα απασχολούν τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά.

«Σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω για την πυρηνική φυσική, οπότε λογικό είναι με ρωτήσουν για αυτό το κομμάτι. Για το πώς φλερτάρω, με πόσες το έχω κάνει και που. Νομίζω ότι αυτό απασχολεί τη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά. Αν εγώ έχω κάνει σεξ στην ταράτσα ή όχι. Αλλά νομίζω ότι έχει παραγίνει αυτή η ερώτηση…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!