Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στη Λέσβο για μια νέα αρχή η Μίνα Αρναούτη (ΦΩΤΟ)

Από τη Χριστιάνα Μπακατσιά, εφημερίδα Freddo

Η Μίνα Αρναούτη βρίσκεται πλέον στο πατρικό της σπίτι στη Λέσβο, εκεί όπου έζησε τα πιο ανέμελα χρόνια της και είναι έτοιμη να κάνει μια καινούργια αρχή, αφήνοντας πίσω όλα όσα της στέρησαν το χαμόγελό της. Η 30χρονη κοπέλα, μετά το εξιτήριο που πήρε κάτω από άκρα μυστικότητα και με την κινηματογραφική μεταφορά της με ασθενοφόρο στο λιμάνι του Πειραιά απ’ όπου αναχώρησε, έπειτα από 11 ώρες ταξίδι έφτασε νωρίς χθες το πρωί στον προορισμό της.

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης χρειάστηκε να αδειάσει εντελώς από επιβάτες και οχήματα το πλοίο «Αριάδνη», ώστε η κοπέλα να μεταφερθεί ξανά στο ασθενοφόρο και με αυτό να φτάσει στο πατρικό της σπίτι, στο Πλωμάρι.

Σκληρή μάχη

Μετά το μοιραίο τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και το βαρύ τραυματισμό της, η 30χρονη κοπέλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί πέντε μήνες, να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και να δώσει μια πολύ σκληρή μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Η Μίνα ανυπομονούσε να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν και καθημερινά ρωτούσε τους γιατρούς πότε θα φύγει από το γκρίζο δωμάτιο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Αυτό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλοίο και ξεκίνησε το ταξίδι της προς το νησί του Βορείου Αιγαίου. Μέχρι το λιμάνι του Πειραιά τη συνόδευσε ο δικηγόρος της, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος εκτός από τη νομική εκπροσώπηση που έχει αναλάβει, όλο αυτό διάστημα έχει σταθεί και ηθικά στη Μίνα και τη μητέρα της.

Σε καμπίνα 

Η μεταφορά της αποφασίστηκε να γίνει με πλοίο, καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να λυγίσει ακόμη το δεξί της πόδι και όλη της η πλευρά είναι γεμάτη λάμες και σίδερα. Για τον λόγο αυτόν έκριναν ότι ήταν καλύτερο να μεταφερθεί ακτοπλοϊκώς και να έχει τη δική της καμπίνα, ενώ όλοι συμφώνησαν πως το αεροπλάνο δεν θα βόλευε καθόλου την πολυτραυματία. Οσο για την απόφαση να μεταφερθεί στη Λέσβο, ήταν η πλέον κατάλληλη, καθώς η μητέρα της, Νατάσα, εργάζεται στο νησί ως μαγείρισσα. Μάλιστα, πριν από δύο εβδομάδες κι έπειτα από απουσία τεσσάρων μηνών ξαναγύρισε στη δουλειά της, προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει χρήματα για να συντηρήσει τον εαυτό της και την κόρη της, η οποία χρειάζεται αρκετά χρήματα για την ιατροφαρμακευτική της περίθαλψη.

Με φίλους 

Δυστυχώς, ο πατέρας της Μίνας σκοτώθηκε σε τροχαίο και η μητέρα της πρέπει να εργαστεί, αφού οι δύο γυναίκες δεν έχουν άλλη πηγή εσόδων. Τώρα η 30χρονη είναι εκεί, μαζί της , στο παιδικό δωμάτιο όπου μεγάλωσε, ανάμεσα σε συγγενικά πρόσωπα, αληθινούς φίλους και ανθρώπους που την αγαπούν πραγματικά και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η κοπέλα να κερδίσει ακόμη μία μάχη και να καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Η Μυρσίνη ήδη νιώθει πολύ καλύτερα και προσπαθεί να ανακτήσει εντελώς τις δυνάμεις της, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Ο εφιάλτης μοιάζει να τελειώνει και οι κακοί δράκοι να φεύγουν από το «νέο παραμύθι» της Μίνας, ενώ όλοι ευελπιστούν να δουν την 30χρονη να χαμογελά ξανά ανέμελα, όπως τότε που ήταν παιδί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!