Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Άση Μπίλιου-Αποχωρεί απο την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μπορεί να πιστεύαμε πως όλα τα μέλη της ομάδας της Ελένης Μενεγάκη, θα ήταν στις θέσεις τους τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δύσκολα θα συμβει.

Μία σημαντική ενότητα της αγαπημένης εκπομπής, φαίνεται πως θα διαφέρει την ερχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo και ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, η Άση Μπήλιου «δεν θα πει ξανά τα ζώδια στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά ούτε θα συνεχίσει μέσα από τη δική της εκπομπή. Σύμφωνα με ανθρώπους της Κάντζας, η Ελένη έχει “ευθύνη” για το τέλος της συνεργασίας της με την Μπήλιου και η αστρολόγος έχει αφήσει να εννοηθεί αυτό στα δικά της πρόσωπα. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το ουράνιο τόξο και σχολίασε με νόημα: “Και μετά τον Αρμαγεδδώνα… τα πιο ωραία χρώματα και ένα υπέροχο ουράνιο τόξο”».

H επι χρόνια αστρολόγος του καναλιού, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν για τον Alpha, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα πιο θα είναι το επόμενό της βήμα. Εάν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί λοιπόν, το τέλος του Star System ήταν και ο έμμμεσος αποχαιρετισμός της αγαπημένης Άσης, στους τηλεθεατές.

mpiliou

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!