Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Κορινθίου: «Θαυμάζω τον άντρα μου, είναι ένα γνήσιο αρσενικό»

Η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς τη θέλουν να χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Έχει γραφτεί άπειρες φορές ότι χωρίζετε με τον Γιάννη, τη στιγμή που, όπως αποδεικνύεται εντέλει, είστε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Αγαπώ και θαυμάζω τον άντρα μου. Σέβομαι πάνω από όλα την αλήθεια και την ειλικρίνειά του. Μπορεί να παρεξηγείται με τον τρόπο του, αλλά είναι αυτό που δείχνει. Δεν έχει διπλή όψη. Είναι ένα γνήσιο αρσενικό, ένας γνήσιος άνθρωπος και τον λατρεύω. Από εκεί και πέρα, ας λένε ό,τι θέλουν.

Είσαι ερωτευμένη λοιπόν.

Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί οκτώμισι χρόνια. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και τσακωμοί, αλλά αυτό συμβαίνει πάντοτε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αγαπώ βαθιά τον Γιάννη. Δεν το λέω εύκολα, γιατί δεν αφήνομαι να νιώσω.

Γιατί δεν αφήνεσαι;

Είμαι κλειστός άνθρωπος. Δεν θα εκτεθώ εύκολα συναισθηματικά σε έναν άνθρωπο. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να εκτιμήσω ότι αξίζει πραγματικά. Όταν αφήνομαι όμως, το δέσιμο είναι ουσιαστικό και κρατά μία ζωή.

Τι θέλεις να σου φέρει ο χρόνος;

Να είμαι ευτυχισμένη και να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπώ. Δυσκολίες θα έρχονται πάντοτε στη ζωή. Είναι ένας κύκλος. Σημασία έχει να σηκώνεσαι και να μη μένεις σε μικρά πράγματα.

 

Πηγή: Εγώ weekly

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!