Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στην Freddo: Καντινιέρης στην Άνδρο ο Σάββας Πούμπουρας (ΦΩΤΟ)

13617416_10153732918216475_862415517_n

ΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREDDO

Ταλαντούχος, αυθεντικός με το χαμόγελο του καλού παιδιού και με αστείρευτο χιούμορ, όπλο για να τον κάνει ακαταμάχητο στις γυναίκες. Εκτός βέβαια από την γοητεία του. Ο Σάββας Πούμπουρας πριν χορέψει στο All Star Dancing την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ-1, θα μαγειρεύει στην Άνδρο, στη καντίνα που άνοιξε με έναν φίλο του στην παραλία Παραπόρτι που ονομάζεται The Rock Andros. Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αυτό το καλοκαίρι θα το περάσει στην Άνδρο. Για πρώτη φορά πήγε πριν από ένα χρόνο, λάτρεψε το νησί και τους ανθρώπους και αποφάσισε να κάνει μια μικρή επιχείρηση εκεί.

«Εγώ μαγειρεύω»

Παράλληλα θα κάνει και τις διακοπές του: «Νομίζω αυτό είναι  το όνειρο όλων των ανθρώπων. Να κάνουν διακοπές, να πίνουν μπύρες και να δουλεύουν»  δηλώνει στη Freddo χαριτολογώντας.  Το καλύτερό όμως είναι πως ο Σάββας δεν θα κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Την «δουλεύει» την καντίνα: «Εγώ μαγειρεύω. Φτιάχνω τα φαγητά για τον κόσμο εδώ στην παραλία.  Από σάντουιτς  μέχρι σαλάτες. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και χαίρομαι γι αυτό. Θα μείνω όλο το καλοκαίρι εδώ στο νησί» εξηγεί. Ο ίδιος απεχθάνεται τις ταμπέλες και έτσι, αν και τον έχουμε δει σε, επαγγελματικά, πολλούς «ρόλους», επιλέγει αυτόν του ανθρώπου που απλά αγαπά τη δουλειά του και να πειραματίζεται μέσα από αυτή  Όσο για τη προσωπική του ζωή; Εκεί ο παρουσιαστής «πετάει το γάντι» στην ιδέα του γάμου και επιλέγει να ζει μια όμορφη ζωή με την επί 5 χρόνια σύντροφό του.

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει καταγωγή από την Πάτρα ενώ μεγάλωσε στο Παγκράτι. Είναι παρουσιαστής αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ιδιαίτερα γνωστός αλλά και αγαπημένος του κοινού έγινε αρχικά όταν βαμμένος στα χρώματα της Εθνικής πανηγύριζε για τη νίκη της Ελλάδας στο Euro. Όμως τελικά ο Σάββας Πούμπουρας δεν… ξέμεινε στην Πορτογαλία ούτε φτιάχνει… καφέδες. Κάθε Σαββατοκύριακο «έπαιζε μπάλα» στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού για δυο περίπου χρόνια υποστηρίζοντας το νέο του ρόλο «Μες στην καλή χαρά»! «Οπλο» του είναι οι μοναδικές γκριμάτσες που (χαίρεται να) κάνει on camera!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!