Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επέτειος γάμου για τον Παύλο και την Marie Chantal: Δείτε τη «γλυκιά» ανάρτηση στο instagram (ΦΩΤΟ)

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα ο Παύλος και η Marie Chantal και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς φίλους μέσω των αναρτήσεών τους στο instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί 21 χρόνια και θυμάται εκείνη την ημέρα που δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λαμπερός γάμος τους ήταν ορθόδοξος και έγινε την 1η Ιουλίου του  1995 στον Λονδίνο, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρου του Α’. Στον γάμο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι βασιλικές οικογένειες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας, της Ισπανίας, του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Ιορδανίας, του Λουξεμβούργου, του Λιχτενστάιν, της Σερβίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ιταλίας, καθώς και πλήθος κόσμου από την Ελλάδα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τυχαία, σε διακοπές στο Gstaad της Ελβετίας, και η σχέση τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από έναν έρωτα. Οι κοινές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Νέα Υόρκη τους έφερναν κάθε μέρα και πιο κοντά με αποτέλεσμα να μην αργήσει πολύ η απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους. Στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του χρίσματος με το οποίο η Marie Chantal, ασπάσθηκε το Ορθόδοξο Δόγμα και ως εκ τούτου έλαβε το όνομα «Μαρία», ενώ την πρώτη μέρα του Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή τελετή.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκαναν στα social media αναπολούν εκείνη την ημέρα.

HFFHHFM NDGFG

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!