Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής δουλεύει part time delivery σε ψητοπωλείο; (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι χρυσές εποχές που τα νυχτερινά κέντρο ήταν ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα έχουν περάσει κι έτσι πολλοί είναι εκείνοι που αναγκάζονται να κάνουν δυο δουλειές για να τα βγάλουν πέρα.

Και ένας από τους τραγουδιστές που ίσως μια μέρα σου χτυπήσει την πόρτα για να σου φέρει τα καλαμάκια με την αλάδωτη πίτα που παρήγγειλες είναι ο Λούκας Γιώρκας ο οποίος δεν φοβάται τη δουλειά και την έχει η ψυχή του τη φωτιά, όπως μας είχε πει και στον διαγωνισμό της Eurovision!

Η αποκάλυψη για τη νέα δουλειά του τραγουδιστή έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, του Γιώργου Μανίκα, ο οποίος ανέβασε ένα video από το ψητοπωλείο «Μπάρμπα Στέλιος» που άνοιξε πρόσφατα ο Στέλιος Χανταμπάκης στο οποίο είδαμε τραγουδιστές και παρουσιαστές να δίνουν ένα και ίσως και περισσότερα χεράκια βοηθείας στον φίλο τους!

Όπως μπορείς να δεις κι εσύ, στο μαγαζί του Στέλιου θα βρεις τον ίδιο να κάνει δημόσιες σχέσεις, τον Γιώργο Μανίκα να οργανώνει τηλεφωνικά της παραγγελίες, τον Κώστα Φραγκολιά να παίζει με τα κάρβουνα και τον Λούκα Γιώρκα να φοράει το κράνος του και να βγαίνει στους δρόμους με τις σακούλες και τα μπιφτέκια στα χέρια!

giorkasloukas29616

Και φυσικά έγινε και η σχετική προετοιμασία πριν ανοίξει ο «Μπαρμπαστέλιος» με τις πατάτες να καθαρίζονται από τον Κώστα Φραγκολιά.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!