Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα»

Στις 7-8/07 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την παιδική παράσταση «Τα ψηλά βουνά».

«Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση του Βασίλη Μαυρογεωργίου, η οποία παίχτηκε και το χειμώνα με επιτυχία. Χάρηκα πολύ όταν έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στην καλοκαιρινή περιοδεία. Πρόκειται για ένα ιστορικό κείμενο του Ζαχαρία Παπαντωνίου».

Τα παιδιά είναι πιο δύσκολο κοινό;

«Βασικά δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα ότι το κοινό είναι διαφορετικό. Οι μικροί μας θεατές παρακολουθούν με προσοχή αν καταφέρεις να τους πεις την ιστορία σου σωστά και καλά. Και φυσικά αν αυτό που αφηγείσαι έχει ενδιαφέρον. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τα πάντα»

Τα παιδιά ταυτίζονται με τους ήρωες από τα «Ψηλά βουνά»;

«Σε πολλά σημεία αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους. Είναι μια πολύ ωραία, ευχάριστη και συγκινητική ιστορία με ουσιαστικά μηνύματα για τη φύση, την οικολογία, το δέσιμο της αληθινής φιλίας, που με το πέρασμα του χρόνου, παραμένει χαραγμένη βαθιά μέσα σου».

Τι αναμνήσεις έχει ο ίδιος από τις παιδικές του θερινές διακοπές;

«Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν οι διακοπές μαζί με τη γιαγιά και τον παππού στο Σούνιο. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα που συναντιόμασταν κάθε καλοκαίρι. Λέγαμε τα νέα του χειμώνα και είχαμε ατέλειωτες ώρες για παιχνίδι. Μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια στη θάλασσα. Φύση, σκανδαλιές, πάρτι, οι πρώτοι έρωτες…», εξομολογείται ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!