Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Πάολα «επέστρεψε»! Τα γενέθλια, η συγκίνηση και το μήνυμα «καρδιάς» (ΦΩΤΟ)

Ο περασμένος Φεβρουάριος ήταν αρκετά δύσκολος για την Πάολα, καθώς μέσα σε λίγες μόνο μέρες έχασε τον πατέρα της από καρκίνο και τον στενό της φίλο και συνεργάτη Παντελή Παντελίδη, σε τροχαίο.

Η γνωστή τραγουδίστρια εκ τότε αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας για ένα χρονικό διάστημα να περάσει το πένθος και να αποδεχθεί την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων.

Η Πάολα είχε χθες τα γενέθλια της τα οποία και επέλεξε να περάσει με την κόρη της, Παολίνα και λίγους συγγενείς και φίλους. Οι ευχές που δέχτηκε  η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό ήταν αμέτρητες και η αγάπη του κόσμου διάχυτη.

Ο πρώην σύζυγος της και πατέρας του παιδιού της, Φώτης Ζογλοπίτης, έστειλε τις δικές του ευχές μέσω μιας φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram. Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία συγκινεί: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πιο σημαντικο ανθρωπο της ζωής μου που πορευόμαστε μαζι 14 χρ!!!!!! Στον ανθρωπο που μου χάρισε το πιο σημαντικο δωρο ζωής..την παολινα μας!! Στον ανθρωπο που ειναι διπλα μου παντα με αγαπη κ μεγαλείο ψυχής!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΜΟΥ…σαγαπω ως τον ουρανό..»

Δείτε τη φωτογραφία:

vxvxxv v x

 

Δείτε το βίντεο από τα γενέθλια:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!