Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Πρωινούλι»: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη! (VIDEO)

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινούλι», όπου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο από τη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην Freddo. Ο δημοσιογράφος πήρε την πρώτη συνέντευξη της συνεπιβάτιδας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη  μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Στέφανος τόνισε ότι όταν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, τον αντιλήφθηκαν ότι είναι δημοσιογράφος, «χτύπησε συναγερμός» για να τον πετάξουν έξω και εκείνος ενημέρωσε ότι έχει κανονισμένο ραντεβού με την Μίνα. Ο λόγος που «χτύπησε συναγερμός» είναι επειδή μία εβδομάδα πριν ένας φωτογράφος, ο οποίος ήξερε σε ποιο δωμάτιο ήταν η νεαρή κοπέλα, είχε ανέβει στα κεραμίδια του απέναντι κτιρίου αρκετές ώρες και περίμενε να ανοίξουν οι κουρτίνες για να έχει ένα στοπ καρέ της Μίνας.

«Η μεγαλύτερη είδηση είναι αυτό που δεν γράφτηκε…», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εμένα μου έκανε εντύπωση η βαθιά στεναχώρια της, η θλίψη της για την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να πείσουν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Μου είπε: «Ρε γ@μ@το δεν μπορώ να καταλάβω το εξής, ο Παντελής πήγε και τον κράτησε εκεί ο θεούλης, εγώ πήγα, έκανα είσοδο, έκοψα εισιτήριο και ο θεούλης αποφάσισε να επιστρέψω και να πάω αργότερα… Η Φρόσω ήταν πιο τυχερή… Μου έκανε τεράστια εντύπωση που αυτό το κορίτσι ήταν βαθιά θλιμμένο».

Προς το τέλος της συζήτησης, ο δημοσιογράφος της Freddo τόνισε: «Αν στα δικαστήρια φανεί ότι οδηγούσε η Φρόσω, η αποζημίωση που θα λάβει είναι μεγαλύτερη από την αποζημίωση που θα λάβει αν οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης»

Ποια είναι όμως σήμερα, η σχέση της Μίνας Αρναούτη με τη Φρόσω Κυριάκου; Μιλάνε οι δυο κοπέλες;

Δείτε όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που μίλησε με τη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη για πρώτη φορά!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!