Στα δικαστηρία η Μιμή Ντενίση-Τι συνέβη;

Στα δικαστήρια βρέθηκε η ηθοποιός και συγγραφέας μαζί με τους κατοίκους της περιοχής Θεολόγος Μαλεσίνας (όπου διατηρεί και η ίδια εξοχική κατοικία) και ζήτησε να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η Μίμη Ντενίση βρέθηκε στην Ευελπίδων μαζί με τους συγκατοίκους της στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο) και απαίτησε να επανασυνδεθεί το κομμένο νερό στην περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο σύλλογος προστασίας του περιβάλλοντος και οι οικιστές του χωριού κατέθεσαν την Δευτέρα 13 Ιουνίου ασφαλιστικά μέτρα σε αυτούς που κρατούν παράνομα τα κλειδιά των εγκαταστάσεων του δικτύου.

Αυτή η διακοπή του νερού, αναγκάζει τους κατοίκους να αγοράζουν πόσιμο νερό αό υδροφόρες και να ζουν με το φόβο μην ξεσπάσει πυρκαγιά, καθώς υπάρχει έλλειψη νερού και στους υδροπυροσβεστικούς κρουνούς.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Ενώ, η Μιμή Ντενίση ιδιαίτερα ενοχλημένη με την κατάσταση, αποκάλυψε πως δεν μπορεί να μένει χωρίς νερό μια περιοχή στην οποία και υφίσταται σύστημα ύδρευσης.