Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δείτε ποια γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της βιολογικό παιδί! (ΦΩΤΟ)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα. Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της βιολογικό παιδί και η χαρά της είναι μεγάλη.

Η ηθοποιός και ο μουσικός σύζυγός της, θα αποκτήσουν το τρίτο τους παιδί. Ένα αγόρι που περιμένουν να υποδεχτούν στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2017 όπως επιβεβαίωσαν αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό PEOPLE.

katherine heigl 300

Ο γιος τους θα έρθει να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να συντροφεύσει τις δύο μεγαλύτερες υιοθετημένες αδερφές του, Adelaide Marie Hope, 4 ετών και Naleigh Moon, 7 ετών.

«Η οικογένεια Kelley είναι ενθουσιασμένη που μπορεί να σας ανακοινώσει ότι περιμένει το τρίτο μέλος της!», είπε η Katherine Heigl με τον Josh Kelley στο PEOPLE και συνέχισαν, «Η Naleigh και η Adelaide περιμένουν πώς και πώς να γνωρίζουν τον μικρό τους αδερφό!»

«Αυτή είναι μια απίστευτα συναρπαστική στιγμή για εμάς, αυτό το νέο μας γεμίζει με ελπίδα, προσδοκία, και ορμόνες. Λοιπόν, μόνο με ορμόνες είμαι γεμάτη, αλλά ο καθένας στην οικογένεια το απολαμβάνει», είπε η Heigl με χιούμορ. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε αυτή την είδηση με τους φίλους μας!».

9078 790

Η 37χρονη ηθοποιός και ο τραγουδιστής των New Lane Road Kelley, 34 ετών, υιοθέτησαν τη Naleigh από τη Νότια Κορέα τον Σεπτέμβριο του 2009 όταν ήταν 9 μηνών. Η Heigl, που η αδερφή της είναι υιοθετημένη από την Κορέα, δημιούργησε το όνομα Naleigh από το Nancy, το όνομα της μαμάς της και το Leigh, της αδερφής της Margaret το δεύτερο όνομα. Η Naleigh γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά και υπεβλήθη σε χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, πριν αφήσει τη Νότια Κορέα. Η Adelaide υιοθετήθηκε και έγινε μέλος της οικογένειας, το 2012.

Πηγή: mothersblog

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!