Κάτια Ζυγούλη: «Είμαστε πια μια μικρή κατασκήνωση»

Η Κάτια Ζυγούλη έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και λειτουργεί με πρόγραμμα, έτσι ώστε να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της.

«Ο Αλέξανδρος και η Αναστασία αγαπούν πολύ το να υποδύονται ρόλους. Σε όλα τα παιδιά αρέσει, αλλά νομίζω πως στους δυο τους ενισχύθηκε περισσότερο από τότε που είδαν τον μπαμπά τους στον Ηρακλή. Το έχουν εξελίξει, λοιπόν, και κάθε ιστορία που τους αρέσει την κάνουν θεατρική παράσταση παίζοντας μεταξύ τους» είπε στο people.

Στη συνέχεια είπε: «Είμαστε πια μια μικρή κατασκήνωση… Δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόγραμμα. ‘Εχω επιστρατεύσει την αυστηρή οργάνωση που ακολουθούσα την εποχή που δούλευα στο εξωτερικό, έπαιρνα το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και έβγαζα με ακρίβεια το δρομολόγιο για τα κάστινγκ μου, σε όποια πόλη κι αν ήμουν, στην Ευρώπη ή στην Αμερική. Και κάθε φορά που έκλεινα μια δουλειά, είχα συγκεκριμένη διαδικασία προετοιμασίας. Μου αρέσει το πρόγραμμα, μου δημιουργεί μια ασφάλεια. Ο Σάκης είναι δίπλα μου σε όλα, όση δουλειά και να έχει. Τη θαυμάζω αυτή την ανεξάντλητη ενέργεια και αντοχή του. Μάλιστα, είναι αυτός που προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά μας, που λόγω του μωρού δεν έχουν τη μαμά τους όλη δική τους όπως πριν».