Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν με αγχώνουν ούτε οι ρυτίδες ούτε τα λευκά μαλλιά»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μεγαλώνει, τι λέει όμως για τον χρόνο που περνάει;

Ο χρόνος είναι φίλος ή εχθρός;

«Ο χρόνος είναι δεδομένος και δεν με φοβίζει. Δεν με αγχώνει η αλλαγή στο πρόσωπο μου, είναι η προσωπική μου εξέλιξη. Δεν με αγχώνουν ούτε οι ρυτίδες ούτε τα λευκά μαλλιά. Ποτέ δεν με έχει απασχολήσει αυτό» τόνισε στην Αγορά.

Έχεις δυο γιους, τον Διονύση, που είναι φοιτητής της Σχολής Καλών Τεχνών, και τον Νικόλα, που δουλεύει στον εκδοτικό οίκο Φίλντισι. Πώς και δεν ακολούθησαν τον δικό σου δρόμο;

«Τα παιδιά έχουν την δική τους προσωπικότητα, διάγουν τη δική τους πορεία. Φίλοι κολλητοί δεν είμαστε, αλλά μπαμπάς και παιδιά. Υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα.»

Έχεις παντρευτεί μόνο μία φορά. Ύστερα από δέκα χρόνια, σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς;

«Δεν αποκλείω τίποτα. Έχω μια ήρεμη, αρμονική σχέση με τη σύντροφο μου, δέκα χρόνια τώρα. Είμαστε καλά, μπορεί και να γίνει.»

Στα 35 χρόνια της καριέρας σου έχεις δεχτεί ανήθικη πρόταση;

«Πάντα υπάρχουν ανήθικες προτάσεις. Μπορώ να πω ναι. Αντιδρώ ανάλογα με την ηθική μου. Υπάρχουν ανήθικα πράγματα που με εντυπωσιάζουν. Μεγάλος άνθρωπος είμαι και συμπεριφέρομαι ανάλογα, και στα ηθικά και στα ανήθικα.»

Έχεις σκεφτεί όλα αυτά που έχεις ζήσει μέσα σε αυτή τη μακροχρόνια καριέρα να τα αποτυπώσεις σε ένα βιβλίο;

«Μπορεί κάποια στιγμή, για χάρη των παιδιών μου, να μαζέψω ης σκέψεις μου, σαν συγγραφέας του ενός βιβλίου, γιατί δεν έχω την αξίωση να γίνω συγγραφέας, να αφήσω το έργο μου με τις εντυπώσεις μου από τη δική μου οπτική γωνία. Άλλωστε, από το 1981 που μπήκα στον χώρο, κρατώ ημερολόγιο με τις σκέψεις μου. Είναι για εμένα μια άσκηση πειθαρχίας και αυτογνωσίας, γιατί ξαναγυρνώ και βλέπω πώς έχει εξελιχθεί κάτι στο οποίο, μερικές φορές, το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Κρατάω ημερολόγιο για να γνωρίζω τον εαυτό μου, αυτόν τον άγνωστο.»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!