Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Video σοκ: Αυτό είναι το δωμάτιο του Michael Jackson όπου δελέαζε μικρά παιδιά! (VIDEO)

Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά τις αρρωστημένες φωτογραφίες ανήλικων αγοριών, εφήβων, γυναικών.

Έρχεται στο φως ένα video από τον Νοέμβριο του 2003, όταν 70 μέλη της εισαγγελίας της Σάντα Μπάρμπαρα και του γραφείου του Σερίφη μπήκαν στη Neverland για να κάνουν έρευνες. Τότε ανακάλυψαν το σκληρό πορνογραφικό υλικό, με γυμνά ανήλικα αγόρια. Όμως ανακάλυψαν και κάτι ακόμα: ένα μυστικό δωμάτιο στο τέλος της κρεβατοκάμαρας του Τζάκσον, ασφαλισμένο με τρεις κλειδαριές!

Εκεί, εντόπισαν φιγούρες του Σούπερμαν, του Μπατμαν ή της Λάρα Κροφτ, μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκινήτων, κούκλες με ήρωες της Disney ή λούτρινα κουκλάκια, τεράστια κουκλόσπιτα, κούκλες αλλά και παιδικά βιβλία. Πιστεύεται πως το δωμάτιο – ντουλάπα του σεξ, ο Michael Jackson το είχε φτιάξει για να μπορεί να παρασύρει τα ανήλικα θύματά του, παιδιά στα οποία είτε ασελγούσε είτε κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως είχε κατηγορηθεί πολλές φορές και μάλιστα είχε δικαστεί, αλλά αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.

https://www.youtube.com/watch?v=5lNJOGfYQS8

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!