Γεωργία Αποστόλου: Η μάχη της με τον καρκίνο και οι οδηγίες για την κηδεία της!

Νικημένη από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, η οποία με το θάνατό της προκάλεσε θλίψη τόσο στους οικείους της, όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά παράλληλα ένα μυστήριο γύρω από το θάνατό της απλώθηκε καθώς, τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας Espresso, ήταν κάτι που και η ίδια, όπως γράψει σε σχετικές οδηγίες για την κηδείας, ήθελε να απουσιάζουν.

Με την γλύκα της νιότης να την συνοδεύει και νικημένη από τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Αποστόλου. Τα ερωτήματα γύρω από τον ξαφνικό θάνατό της που σόκαρε το πανελλήνιο και τον καλλιτεχνικό κόσμο, απαντήθηκαν με την πληροφορία που έδωσε στην Espresso, ο πατέρας Σιλουανός, ο οποίος λειτουργεί στον Άγιο Ανδρέα Πετραλώνων. Ο πολύ αγαπητός κληρικός αποκάλυψε, σύμφωνα με την Espresso, ότι η 43χρονη ηθοποιός πριν από δύο εβδομάδες έφτασε υποβασταζόμενη στον ιερό ναό για να κοινωνήσεις. Για τελευταία φορά…

«Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει, αλλά και να μιλήσει. Η Γεωργία ερχόταν κάθε Κυριακή στην εκκλησία και ανελλιπώς μια φορά την εβδομάδα παρακολουθούσε τις λειτουργίες του πατέρα Ανανία Κουστσένη στην ενορία του. Ένα υπέροχο γλυκό παιδί, που «έφυγε» χτυπημένο από τον καρκίνο. Σε κανέναν δεν το είχε πει. Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντισε ως την τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στεναχωρήσει κανέναν», αναφέρει ο ιεράς, ο οποίος μόνο με λόγια αγάπης και συμπόνιας περιγράφει την Γεωργία Αποστόλου, που βοηθούσε κόσμο χωρίς ποτέ να αναφέρει το παραμικρό.

Ο πατέρας Σιλουανός ήταν εκείνος που τέλεσε και την εξόδιο ακολουθία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Νεκροταφείο του Σχιστού, ύστερα από επιθυμία της οικογένειας.