Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαζωνάκης: Η απόδρασή του στο Άγιο Όρος και αυτό που τον έκανε να δακρύσει

Ταλαντούχος, ανατρεπτικός, άμεσος, ο ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για όλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το ταξίδι του στο Άγιο όρος.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Ένιωσες την ανάγκη να απομονωθείς

Στο Άγιο Όρος , μόλις τέλειωσα τις φετινές μου χειμερινές εμφανίσεις… Μόλις φτάνω εκεί εισέρχομαι κατευθείαν σε μια ατμόσφαιρα κατάνυξης και ταπεινοφροσύνης . Καθαρίζω τα μέσα μου , διαλογίζομαι ..

Έκανες μια αλητεία

Δεν πιστεύω στην καθιερωμένη ίσως ερμηνεία της αλητείας, ξέρω όμως πολύ καλά τι είναι για μένα αλητεία : ένα γερό ξενύχτι που έχει τα καλά του , συζητήσεις , όνειρα , φευγιό αλλά από την άλλη έχει και κόπωση και δεύτερες σκέψεις. Το αλάτι χρειάζεται γιατί νοστιμίζει τα φαγητά αλλά οι διαιτολόγοι δεν το συνιστούν.

Είχες μια διαφωνία

Διαφώνησα σε πρόσφατη συζήτηση με φίλο για το αν υπάρχει ο παράγοντας  τύχη που καθορίζει κάποια πράγματα στη ζωή μας η πιθανώς όπως πιστεύουν και ορισμένοι , όλη μας τη ζωή .. Ε λοιπόν εγώ δεν πιστεύω σε αυτό , εμείς είμαστε η τύχη μας .

Δάκρυσες

Πολύ πρόσφατα που παρακολούθησα τις εξετάσεις των μαθητών του Ωδείου που πηγαίνω από μικρός. Ήταν στην ίδια αίθουσα με τότε και με τον ίδιο πιανίστα , τον Αιμίλιο , με την ίδια δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου . Πραγματικά δυνατό συναίσθημα.

Απόλαυσες μια όμορφη βραδιά με φίλους

Μετά τη συναυλία μου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη , όπου καθίσαμε χαλαρά, φάγαμε , αποφορτιστήκαμε , είπαμε τόσα και σοβαρά και αστεία . Είναι εκείνη η στιγμή που νιώθεις μια ανέμελη πληρότητα και είναι ακριβή στιγμή.

Φλέρταρες

Πριν από 3 μήνες και πιστέψτε με πολύ το ευχαριστήθηκα.

Χάθηκες στο δρόμο

Δε χάνομαι ποτέ στο δρόμο σε αντίθεση με πολλούς φίλους μου . Είναι και λόγος αυτός να πειραζόμαστε… Και στο κάτω-κάτω , τα gpsγιατί υπάρχουν;

Πηγή peoplegreece

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!