Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάτια Ζυγούλη: Δείτε τι είπε για το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος γιος της

Το πρώην μοντέλο και μανούλα έδωσε συνέντευξη σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για το όνομα, που σκέφτονται με τον Σάκη, να δώσουν στον νεογέννητο γιό τους.

Όσον αφορά στο όνομα του νεαρότερου μέλους της οικογένειας Ρουβά, η όμορφη μαμά του, Κάτια Ζυγούλη,  ομολογεί πως δεν το έχουν ακόμα αποφασίσει. Ο λόγος; Περιμένουν να τους το «δείξει» το ίδιο το παιδί. «Σπάνια καταλήγουμε άμεσα στο όνομα, με εξαίρεση την Αριάδνη. Ήταν ένα όνομα που είχαμε συζητήσει πριν καν γεννηθεί, ήταν πράγματι από τα ονόματα που μας άρεσαν, αλλά πριν βγούμε από το μαιευτήριο το είχα ήδη αποφασίσει. Όταν την είδα, ένιωσα πως της ταίριαζε πολύ», λέει η Κάτια στο περιοδικό “People”.

Πώς αντιδρά όταν τα παιδιά τσακώνονται μεταξύ τους; «Από τότε που γεννήθηκε ο Αλέξανδρος και δεν ήταν πια η Αναστασία το μόνο παιδί στο σπίτι, συνειδητοποίησα πως τα αδέλφια τσακώνονται για να διεκδικήσουν την προσοχή των γονιών τους, αλλά και για να πάρει η μαμά ή ο μπαμπάς το μέρος τους. Έτσι, προσπαθώ να μη γίνομαι διαιτητής, ούτε να παίρνω θέση. Μου λέει ο ένας για τον άλλο “μαμά, μαμά, μου έκανε αυτό” και τους λέω “βρείτε τα μόνοι σας”. Πρέπει να γίνει κάτι ακραίο για να παρέμβω» εξηγεί. Μέσα από τα παιδιά της παίρνει καθημερινά μαθήματα ζωής. «Αυτό που με συγκλονίζει και με προβληματίζει μαζί είναι πως τα παιδιά είναι ο καθρέφτης μας. Απαιτούμε από εκείνα να φέρονται με έναν τρόπο που θεωρητικά είναι ο σωστός, τον οποίο όμως κάποιες φορές δεν εφαρμόζουμε ούτε εμείς. Και ξαφνικά τα βλέπουμε να κάνουν αυτό που κάναμε εμείς την προηγούμενη ημέρα. Μερικές φορές μπερδεύουμε κι εμείς οι ίδιοι τα παιδιά, γιατί τους παρουσιάζουμε κάτι ως σωστό, αλλά εμείς ασυνείδητα αντιδρούμε διαφορετικά από αυτά που τους συμβουλεύουμε. Αυτή η συνειδητοποίηση, λοιπόν, είναι για μένα αφορμή για να προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!