Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτη αποκάλυψη: Για ποιο λόγο η Δέσποινα Βανδή είχε γεννήσει νωρίτερα; (VIDEO)

Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο η Δέσποινα Βανδή γέννησε 15 μέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία την Μελίνα…

Ο Παντελής Καναράκης μιλώντας στο Namaste αποκάλυψε πως είχε πάει με την Ελένη Πέτα να την επισκεφτούν στην Ισπανία, όταν έμεναν εκεί με τον Ντέμη και ήταν έγκυος στην Μελίνα.
Το πρώτο βράδυ στη Μαδρίτη, ο Παντελής Καναράκης της έλεγε πάρα πολλά αστεία με αποτέλεσμα εκείνη να γελά και να… σπάσουν τα νερά 15 μέρες πριν την προγραμματισμένη μέρα.
«Άρχισε η Δέσποινα να πονάει, να έχει ενοχλήσεις και μου έλεγε “σταμάτα, σταμάτα”. Ήταν δύο το βράδυ, η Ελένη είχε πάει να κοιμηθεί και μου λέει η Δέσποινα “Παντελή, σπάσανε τα νερά”, λέω “ποια νερά;”. Έχουν σπάσει τα νερά και τρέχουνε, ξυπνάω την Ελένη, ο Ντέμης ερχόταν από ένα παιχνίδι που είχε. Η Ελένη στον κόσμο της, μου λέει “στον διάδρομο έχει κάτι νερά”, της λέω “της Δέσποινας είναι”. Είχαμε περάσει συγκλονιστικά, χάσαμε και τον δρόμο για το μαιευτήριο. Είχε βάλει ο Ντέμης ένα gps στα ισπανικά, εκείνος είχε μάθει κάτι, αλλά εμείς δεν καταλαβαίναμε».

https://www.youtube.com/watch?v=K_WqxCF3Hug

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!