Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ποια παρουσιάστρια δηλώνει πως μια αισθησιακή φωτογράφιση παραλίγο να χαλάσει τη σχέση της;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της μεταξύ άλλων μίλησε και για την αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε πριν χρόνια και παραλίγο να διαλύσει τη σχέση της.

«Όταν έκανα μια αισθησιακή φωτογράφηση για το περιοδικό “Max” τον Αύγουστο του 2007, ήμουν ακόμη στην αρχή της γνωριμίας μου με τον μετέπειτα σύζυγο μου. Ο τίτλος που έβαλαν στο περιοδικό “Το κορίτσι του Τσιρίλο” ήταν ό, τι χειρότερο για μένα. Σοκαρίστηκα, γιατί με τον Μπρούνο, ο οποίος ήταν τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ήμασταν τότε μόλις δύο μήνες. Και μάλιστα εκείνος έλειπε στο εξωτερικό όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό. Τον ενημέρωσα αμέσως, έπαθε ένα μικρό σοκ αλλά, ευτυχώς, η σχέση μας δεν κλονίστηκε. Με εξαίρεση το εξώφυλλο που προανέφερα, δεν είχα πρόβλημα να απαντήσω για τον Μπρούνο. Να κρύψω κάτι που είναι γνωστό; Άλλωστε ήμουν ερωτευμένη και δεν είχα πρόβλημα», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου εκείνη την περίοδο έκανε τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο στην Τουρκία και είχε να δει τον ποδοσφαιριστή ένα μήνα. Μια μέρα εκείνος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να πάνε διακοπές μαζί στη Μύκονο.

«Ήμουν 22 ετών, τρελά ερωτευμένη και πήγα να περάσουμε το καλοκαίρι μαζί. Εκεί έδεσε η σχέση μας και από τότε είμαστε αχώριστοι. Ήταν σημαδιακό το καλοκαίρι του 2007. Ενώ ήμουν στη Μύκονο με τον Μπρούνο, με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου είπε ότι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος έψαχνε μια κοπέλα, μοντέλο κατά προτίμηση, που να έχει βγει από τα καλλιστεία. Έψαχνε ένα κορίτσι για κάποιο σίριαλ που ετοίμαζε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!