Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς είναι οι σχέσεις Ευρυδίκης- Κοργιαλά μετά τον χωρισμό; Δείτε τι απάντησε η τραγουδίστρια!

Η Ευρυδίκη μίλησε για τους χωρισμούς της αλλά και για τις σχέσεις της σήμερα με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Είσαι από τις γυναίκες που μετά από έναν χωρισμό κρατάς επαφές με τον πρώην;

Ναι, βέβαια. Ό,τι κι αν συμβαίνει, από τη στιγμή που χωρίζεις τα αφήνεις όλα πίσω σου. Προχωράς και βλέπεις τον άλλον όπως είναι. Καμιά φορά από πράγματα που γίνονται σε μια σχέση ή επειδή μεγαλώνοντας αλλάζουμε, δεν γίνεται να συμβιώνουμε.

Στεναχωριέσαι όταν συμβαίνει αυτό;

Στην αρχή στεναχωριέμαι πάντα. Μετά βλέπω ότι είναι για καλό. Είμαι αποφασιστική και απόλυτη. Αν σε μια σχέση δεν είμαι καλά, επειδή δεν υπάρχει αυτό που λέμε «χημεία», βγάζει ο καθένας τον χειρότερο εαυτό του άλλου, εκεί πρέπει να το σταματάς.

-Συνέβη και στη δική σον περίπτωση αυτό;

Για να αποφασίσω να χωρίσω….

-Μετά από πόσα χρόνια;

Πολλά. Μου παίρνει λίγο χρόνο εμένα. Είμαι και εγωίστρια. Θέλω εκεί, να επιμένω. Δε μου αρέσει να παραδέχομαι ότι έκανα λάθος σε κάτι ή έκανα μια λάθος επιλογή. Θέλω να το παλεύω. Αλλά όταν βλέπω ότι αυτή η επιλογή μου με κάνει δυστυχισμένη, δεν γίνεται. Πρέπει να προχωράμε μπροστά με χαμόγελο και το εννοώ. Πώς να έρθουν τα καλύτερα, αν εσύ δεν ανοίξεις και δεν είσαι εκείνα το δεχθείς;

Πόσα χρόνια ήσασταν μαζί;

Με τον Γιώργο ήμασταν 15 χρόνια, με τον Δημήτρη 12.

Μπορεί να είσαι με κάποιον άνθρωπο χρόνια και να μην τον γνωρίζεις όσο καλά νομίζεις;

Όπως είπα οι άνθρωποι αλλάζουμε και στην πορεία αλλάζουν και τα θέλω μας. Αν κάτι σε ενοχλεί στον άλλον και στην αρχή νομίζεις πως θα μπορέσεις να το αλλάξεις γιατί είσαι ερωτευμένος και δεν δίνεις σημασία, μετά δεν μπορείς να μην δίνεις σημασία για πάντα.

Έχω την αίσθηση πως δεν χωρίσατε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί είχα δει κάποιες δηλώσεις τον Δημήτρη που έλεγε πως μπορεί να βρεθείτε έξω και να πλακωθείτε…

Όχι, αυτό δεν ισχύει. Έκανε πλάκα. Έχει πολύ χιούμορ ο Δημήτρης, κι επειδή νομίζω πως αισθάνεται άβολα με τις κάμερες και δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του, νομίζω-πως ήταν καθαρά χιούμορ.

Πηγή: Χαι

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!