Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο σέξι κατάδικος που είχε γίνει viral ξεκίνησε το μόντελινγκ! (ΦΩΤΟ)

Ήταν 2014 όταν το διαδίκτυο, και δη το γυναικείο κομμάτι του, λύγισε μπροστά τη viral γοητεία ενός κατάδικου που θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με την ετυμηγορία των social media, ένα μοντέλο πρώτης γραμμής.

360x270_handsome

Μόνο εμπόδιο του τότε, τα δύο χρόνια που έπρεπε να περάσει στη φυλακή καθώς τότε, ο Τζέρεμι Μικς, πατέρας τριών παιδιών, είχε συλληφθεί από την αστυνομία του Stockton με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Τότε ο 27χρονος είχε αναρτήσει τη φωτογραφία της σύλληψης του συγκεντρώνοντας 101,000 likes, 12,000 shares και 26,000 σχόλια.

Σήμερα, έχοντας πλέον αποφυλακιστεί πριν τρεις μήνες ο Μικς περνάει το χρόνο του καθαρίζοντας το πορτφόλιο του από τα λάθος πορτρέτα, αναρτώντας πλέον στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα από τη νέα καριέρα του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο του, το White Cross Management, δεν πρόκειται παρά μόνο για την αρχή σε μια καριέρα που έχει ήδη κερδίσει εντυπώσεις πριν καν ξεκινήσει.

2016 06 17 1838

«Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλά μεγάλα brands. Έχουμε πραγματικά μεγάλα brands και σχεδιαστές στο τραπέζι. Έχουμε ταινίες, συμφωνίες για βιβλία, προτάσεις για reality τηλεοπτικά προγράμματα, opening από club στο Ντουμπάι, το Βέγκας και όλο τον κόσμο» ισχυρίζονται οι άνθρωποι που θα χτίσουν την καριέρα του.

Ωστόσο τα ταξίδια και οι επαγγελματικές ευκαιρίες εκτός ΗΠΑ που σχεδιάζει ο ατζέντης του, Τζιμ Τζόρνταν θα πρέπει να περιμένουν καθώς, όπως ο Μικς φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές του, είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό για κάποιους μήνες ακόμη.

2016 06 17 1816 001

cnn.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!