Έλενα Ασημακοπούλου: Τι ήταν αυτό που την φόβισε στο «Namaste»;

Η ηθοποιός κατάφερε από την υποκριτική να μεταβεί στην παρουσίαση και σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε την πρόταση για εκπομπή που είχε δεχθεί στο παρελθόν, αλλά δεν «έκλεισε», αφού αυτό που θα έκανε ήθελε να έχει σχέση με το παιδί ενώ μίλησε και για κάτι που την φόβιζε τηλεοπτικά!

«Μετά το σίριαλ “Κλεμμένα όνειρα” και την κρίση στη τηλεόραση ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ναταλία. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν το είχα σκεφτεί. Μου πρότεινε να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα και στο παρελθόν προτάσεις για τηλεόραση, όμως το δικό μου κίνητρο ήταν πάντα η ενότητα για το παιδί, καθώς θεωρούσα ότι αυτό μου ταιριάζει. Επίσης, επί χρόνια φλέρταρα με την ιδέα της παρουσίασης» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:
«Όταν τελικά είπα το “ναι” και βρέθηκα στο στούντιο του “Namaste”,στην αρχή ήμουν φοβισμένη, μαζεμένη και διακριτική στον τρόπο που διατύπωνα τις σκέψεις μου. Με φόβιζε το σχολιαστικό κομμάτι, μην εκθέσω κάποιον, γιατί όλοι είναι λίγο πολύ φίλοι μου, είναι συνάδελφοι μου. Στην πορεία άρχισα να καταλαβαίνω τι μου γίνεται, να λύνομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να μιλάω για διαζύγια, οικογένειες, παιδιά κλπ. Δεν ήθελα να κρίνω. Πιο δύσκολα, βέβαια, ήταν στην αρχή, λόγω απειρίας. Μπερδευόμουν, γιατί όταν παρουσίαζα ένα θέμα και παράλληλα μου μιλούσε ο αρχισυντάκτης στο ακουστικό έκανα σαρδάμ»