Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλίκη Κατσαβού: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γεννήσει το μωρό του Βουτσά

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που η Αλίκη Κατσαβού θα φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον Κώστα Βουτσά, η ανυπομονησία της μεγαλώνει. Παρόλα αυτά στη ζωή της φαίνεται να μην έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί τη δική της εταιρεία «Θεατρομάθεια», παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καθημερινές της δραστηριότητες τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Και οδηγώ και κινούµαι και δεν έχω κανένα πρόβληµα. Ευτυχώς! Ταυτόχρονα, διασκευάζω την “Ειρήνη” του Αριστοφάνη για τον χειµώνα, στην οποία θα έχει τον κεντρικό ρόλο ο Κώστας», δηλώνει η Αλίκη ενώ μέχρι στιγμής ξεκαθαρίζει ότι όλα βαίνουν καλώς στην εγκυμοσύνη της.

Η τελική ημερομηνία σύμφωνα με τους υπολογισμούς του γυναικολόγου της είναι, μεταξύ 27 Ιουλίου και 2 Αυγούστου: «Το πιθανότερο ωστόσο είναι ότι θα προγραµµατίσω καισαρική, οπότε θα γίνει λίγο νωρίτερα. Συνήθως έτσι γίνεται στην εξωσωµατική. Οι κυήσεις θεωρούνται υπερπολύτιµες και για να µη διακινδυνεύσουν οποιαδήποτε επιπλοκή κατά τον τοκετό, προτιµούν να το κάνουν µε καισαρική», εξηγεί η ίδια.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!