Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευρυδίκη: «Υπήρχε στο μυαλό μου η σκέψη να κάνω…»

Για πολλά χρόνια τα τραγούδια της Ευρυδίκης είχαν την υπογραφή τον Δημήτρη Κοργιαλά. Μετά τον χωρισμό τους σταμάτησε κι αυτή η επαγγελματική συνεργασία;

«Δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό. Από πέρυσι που άρχισα να δουλεύω πάνω στο νέο υλικό, δούλευα κυρίως πάνω σε δικά μου κομμάτια, αλλά άκουγα και τραγούδια φίλων που είχαμε πει πως κάποτε θα συνεργαστούμε. Υπήρχε στο μυαλό μου η σκέψη να κάνω μια δουλειά χωρίς τον Δημήτρη, γιατί είχαμε κάνει πολλά πράγματα μαζί. Όπως και στις εμφανίσεις μας είχαμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους γιατί δεν ήμασταν γκρουπ. Κάναμε και δίσκο μαζί με ντουέτα, κάναμε και εμφανίσεις μαζί…»

-Ναι, αλλά είναι ένας άνθρωπος που σε ξέρει καλά, ξέρει το ρεπερτόριο που ακολουθείς τόσα χρόνια. Ένιωσες ανασφάλεια;

«Όχι, γιατί καλύτερα απ’ όλους ξέρω εγώ τον εαυτό μου. Πιστεύω πως τα τραγούδια που γράφω για τον εαυτό μου, μπορεί να μην γίνουν επιτυχίες, δεν είμαι επαγγελματίας σε αυτό το κομμάτι. Γράφω ό,τι αισθάνομαι άρα μπορεί να μην εκφράζουν τόσο πολύ κόσμο. Από την άλλη όμως αισθάνομαι πως εκεί είμαι εγώ»

-Θα τηλεφωνούσες στον Δημήτρη για να ρωτήσεις τη γνώμη τον για ένα τραγούδι ή ένα επαγγελματικό βήμα; Υπάρχει σχέση ή δεν μιλάτε;

«Δεν ξέρω αν θα το έκανα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Ούτε στον Γιώργο στέλνω τραγούδια. Σπάνια θα τα κάνω. Είμαι αυστηρή σε αυτό. Τα ακούω η ίδια και ακούω και την γνώμη αυτών που τα έχουν γράψει σε σχέση με την, ερμηνεία. Τους συνεργάτες που έχω εκείνη τη στιγμή. Και μετά ακούω γνώμη από άσχετους. Γιατί αξία έχει πως ακούγεται στους απλούς ανθρώπους.»

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!