Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βουτσάς-Κατσαβού: Πώς θα είναι το παιδικό δωμάτιο του γιου τους;

Οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου που περιμένουν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού έχουν ξεκινήσει και η ευτυχισµένη µέλλουσα µητέρα έχει επιλέξει το καθετί µε λεπτοµέρεια για τον χώρο όπου θα υποδεχτεί το αγοράκι της.

«Έχω σχεδιάσει το τι θέλω, έχω καταλήξει στο χρωµατολόγιο, έχω επιλέξει την κούνια και τώρα θα το φτιάξουµε! Θα κυριαρχεί το baby blue, αλλά επειδή θα υπάρχουν πιθηκάκια και στους τοίχους και στη διακόσµηση και στα σεντόνια, θα υπάρχει λίγο καφέ για τα ζωάκια και λίγο πράσινο της µέντας για τα φυλλαράκια στα δεντράκια, στα οποία θα… κινούνται τα πιθηκάκια. Θέλω ο µικρός να έχει χαµογελαστά πρόσωπα γύρω του, εκτός από το δικό µου και του µπαµπά του. Γενικώς, θέλω να βλέπει χαµόγελα και νοµίζω ότι τα πιθηκάκια είναι µια πολύ καλή επιλογή (γέλια)».

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην Real, για τον ερχομό του µωρού και συγκεκριμένα για τις κόρες του Κώστα Βουτσά: «Όλα του τα παιδιά στηρίζουν τον µπαµπά τους και εµένα µε αγαπούν», παραδέχεται η ίδια η οποία µόνο γλυκά λόγια έχει να πει για τις κόρες του συζύγου της. Αυτές τις ηµέρες µάλιστα περιµένουν τη µικρή κόρη του ηθοποιού, η οποία θα έρθει από το Λονδίνο, προκειµένου ο ευτυχής παππούς να δει για πρώτη φορά το εγγονάκι του! «Περιµένουµε να έρθει η µικρή του κόρη, η Νικολέττα, που έχει χαρίσει στον Κώστα ένα εγγόνι, το οποίο όµως έχουµε δει µόνο από το Skype. Μας το φέρνει λοιπόν σε λίγες ηµέρες από την Αγγλία. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι που θα τη δούµε!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!