Κατάθεση ψυχής από την Menounos: «Συνειδητοποίησα ότι έχω παιδιά στο ψυγείο. Έμοιαζε πιο αληθινό» (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα συγκινεί μέσα από την προσπάθεια της να γίνει μητέρα. Η παρουσιάστρια δίνει την δική της «μάχη» μέσω των εξωσωματικών, έτσι ώστε να καταφέρει να μείνει έγκυος, το οποίο επιθυμεί πάρα πολύ.

Μέχρι στιγμής, έχει κάνει συνολικά τρία χειρουργεία και δυστυχώς απέτυχαν όλα. Η Maria Menounos, θέλοντας να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, άφησε το προσωπικό της αυτό θέμα να βγει προς τα έξω. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες από το χειρουργείο και να μιλήσει αναλυτικά για το όλο θέμα.

Πρόσφατα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Health Magazine» και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της που αφορούν τις εξωσωματικές. «Τον περασμένο Νοέμβριο δημιουργήσαμε τρία έμβρυα και τα καταψύξαμε», εξήγησε στο περιοδικό. Παράλληλα συνέχισε λέγοντας: «Συνειδητοποίησα επομένως ότι έχω παιδιά στο ψυγείο. Και αυτό μοιάζει ακόμα πιο αληθινό όταν ξέρεις και το φύλο τους».

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα στη μαμά της, θέλοντας να της πει πως είναι ήδη γιαγιά: «Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα: “Μαμά, είσαι γιαγιά. Άκου τι έχουμε στο ψυγείο και μην το πεις πουθενά”».

VVCVCVC