Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στον εισαγγελέα η μητέρα του Παντελή Παντελίδη! (VIDEO)

Η Αθηνά Παντελίδου έφτασε λίγο μετά τις 11:00 στην Εισαγγελία με τον δικηγόρο κ. Λυκούδη και τους συνεργάτες της. Φανερά καταβεβλημένη, διακριτική και ευγενική σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η δημοσιογράφος, Βαλεντίνη Ράντη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Προφανώς κάποια νέα στοιχεία θα έρθουν στη δημοσιότητα τα επόμενα 24ώρα» τόνισε η ίδια.

Τι ανέφερε η μητέρα του Παντελίδη πριν λίγο καιρό στην κατάθεση της;

Ενώ η Αγάθη Ράντη αναφέρθηκε σε στοιχεία από την κατάθεση της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, στις αρχές του μήνα, όπως αυτά έχουν προκύψει μέσα από το ρεπορτάζ τους:

«Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε στις αρχές του μήνα. Επιμένει και λέει στην κατάθεση της, πως είναι πεπεισμένη πως δεν οδηγούσε ο Παντελής το τζιπ εκείνη την μοιραία μέρα και μάλιστα λέει πως μέσα σε 20 μέρες θα φέρει στοιχεία, έγγραφα και εκθέσεις που αυτό το αποδεικνύουν. Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λέει πως γνώριζε πάρα πολύ καλά το γιο της και πως όταν είχε πιει και δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει συνήθιζε να δίνει το αυτοκίνητο να οδηγεί κάποιος φίλος ή κάποια φίλη του και καλεί και κάποια συγκεκριμένη γυναίκα να καταθέσει. Λέει μάλιστα πως σε λίγες ημέρες θα δώσω νέα κατάθεση με όλα τα νέα στοιχεία. Να πούμε βέβαια εδώ πως υπάρχει το αποτέλεσμα του τεστ DNA που δείχνει ότι ο οδηγός είναι ο Παντελής Παντελίδης όπως επίσης και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι καταθέσεις των κοριτσιών που επιμένουν και λένε πως δεν οδηγούσαν τα κορίτσια.»

Η εμφάνιση της στον εισαγγελέα σήμερα, είναι μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχε αναφέρει στην αρχική της κατάθεση.

Δείτε το ρεπορτάζ!

https://www.youtube.com/watch?v=17qWg3XuNQY

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!