Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σμαράγδα Καρύδη: Φωτογραφίζεται με το σέξι μαγιό της! (ΦΩΤΟ)

H Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στον καλό ξανθό εαυτό της και φωτογραφίζεται sexy για το εξώφυλλο του Down Town στο πρώτο της καλοκαιρινό μπάνιο!  Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά για τη ζωή με τον Θοδωρή Αθερίδη και τις φετινές συνεργασίες τους, αλλά και την επιθυμία του μπαμπά της Ντίνου Καρύδη να γίνει… παππούς!

Κρύβεις καλά την αγοραφοβία σου.

Το ξέρουν οι φίλοι μου. Δεν έχω τον φόβο του κοινού όταν παίζω σε παράσταση, αλλά έχω χοντρό πρόβλημα να βρεθώ σε ένα χώρο με πλήθος. Σπάνια βγαίνω σε πάρτι, πάω μόνο σε πρεμιέρες γιατί θέλω να στηρίξω τους συναδέλφους μου. Επίσης, όσο αναφορά το θέμα της παραλίας, μου είναι αδύνατον να κάνω μπάνιο σε παραλία με κόσμο. Δεν θέλω να με κοιτάνε, δεν θέλω να τους κοιτάω.


Γενικά είσαι άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές.

Αποφεύγω τις αλλαγές. Δεν μου αρέσουν. Από την άλλη, όταν αποφασίσω να κάνω αλλαγή, θα είναι ριζική. Δεν γυρίζω πίσω. Ούτε νοσταλγώ το πριν. Αλλά γενικά τις αλλαγές τις φοβάμαι. Τεμπελιάζω και βολεύομαι.

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που βαριέσαι να απαντάς;

Για το αν πρόκειται να παντρευτώ τον Θοδωρή, που δεν πρόκειται, για το εάν μου λείπει ένα παιδί και η ηλικία μου.

Τώρα, πόσο χρονών είσαι;

Είκοσι επτά. Η ηλικία μου είναι πασίγνωστη. Αν κάνεις google το όνομα μου, το πρώτο πράγμα που βγαίνει είναι το πόσων χρόνων είμαι.

Εσύ λες την αλήθεια στη σχέση σου;

Μπορεί να χρειαστεί να πω ψέματα για να μη πληγωθεί ο άλλος, τα κατά συνθήκη ψεύδη, αλλά δεν είμαι ψεύτικη στη σχέση μου.

Με τον Θοδωρή είστε μαζί και στη δουλειά και στη ζωή. Δεν υπάρχει κίνδυνος να βαρεθεί ο ένας τον άλλον;

Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Ψάχνονταν ο Θοδωρής, ψαχνόμουν κι εγώ γι το τι θα κάνουμε και ήρθε η πρόταση από την Odeon η πρόταση για να κάνουμε την ταινία και από την Ελένη Κούρκουλα για το θέατρο. Θα παίξουμε το Ψέμα, ένα έργο που μιλά για το πόσο πρέπει να λέμε την αλήθεια στη σχέση και ποια είναι τα όρια.

Οι γονείς σε έχουν πιέσει, σε προσωπικά θέματα, όπως το να παντρευτείς και να κάνεις ένα παιδί;

Μπα, μόνο ο πατέρας μου λέει συνεχώς ότι του λείπει ένα εγγονάκι. Το πολύ πολύ να του πάρω ένα από τα έτοιμα!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!